Kouzelnická Kouzla

Ohnivá vlna *Igneum cex* Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 7

Skupina: Energetická magie

Past: -

Dosah:

Rozsah: 50

Vyvolání: 2 kola

Popis:

Tímto kouzlem vytvoří kouzelník vlnu ohně, která vyrazí směrem, který určí kouzelník rychlostí 1 s/kolo. Každý, kdo je zasažen, přichází o 2 - 7 životů. Vlna trvá, i když se vzdálí z dosahu. Kouzelník může seslat tolik vln, kolik je polovina jeho úrovně.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 7

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Ohnivý prorok
*Prophete ignea*
Magenergie: 2 magy za sáh + 1 mag za každé kolo trvání
Dosah: 5 sáhů
Rozsah: dle dodané magenergie
Vyvolání: 1 kolo
Trvání: Dle dodané magenergie
Obor: MA

Toto kouzlo vytvoří "tunel" (o průřezu tvaru obdélníku 1,5 x 2,5 sáhu) skrze jakékoliv nemagické plameny. Při seslání kouzla se plameny rozestoupí podobně jako moře před Mojžíšem - odtud název kouzla. Po skončení kouzla se plameny zase rozhoří na svých původních místech v původní intenzitě (tzn. toto kouzlo plameny neuhasí, a pokud se někdo v té době v "tunelu" nachází, bude vydán plamenům na pospas).


 Uživatel úrovně 5

Konečně nějaké koulo z EU, které souboj v RSS trochu oživí. Toto kouzlo může dodat do souboji mnohem více taktiky a může vhodným použitím zvrátit výsledek boje. nutí to hráče uvažovat - tedy nápad (přestoře vykraden z Diabla - Flame wawe) hodnotí rozhodně kladně.

Záporně pak hodnotím opět slabé zpracování, kdy nejsou všechny parametry definované. A ne vše je uděláno zrovna nejšťastněji.




Magenergie: X*Y*Z magů
Dosah: viz níže
Rozsah: čára o délce X sáhů
Vyvolání: 1 kolo
Trvání: Y kol
Skupina: EU

Kouzelník zhnotní před sebou ohnivou stěnu o délce X sáhů, která se každé kolo pohne o 1 sáh směrem od kouzelníka a zraňuje všechny, kdo se v ní octnou za Zk6 životů.

Dodatkové informace:
Parametry X, Y a Z si kouzelník volí při sesílání. X a Y může být nejméně 3, vrchní hranice není omezena. X může být pouze liché. Z omezeno není.
Kouzelní si volí ještě jeden ze 6 směrů na hexovém papíře, kterým je stěna bude pohybovat. Střed stěny se objeví sáh před kouzelníkem a stěna bude kolmo na směr šíření. Stěna se pohne o 1 sáh od místa seslání vždy na začátku kouzelníkova tahu.


 Uživatel úrovně 0

Nápad i možná dobrý, ale chtělo bz to líp zpracovat. Avšak , drž se, jsi jeden z mála příspěvků, které chválím, aspoň tedz nekritizuji.


 Uživatel úrovně 5

Trochu lacné, ale aspoň trochu to má nápad...

Dám 2*.

S úctou Igi.