Kouzelnická Kouzla

Chaos *UsaCnyHinAaoOraSsed* Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 15

Skupina: Ostatní

Dosah:

Rozsah: 10

Vyvolání: 3 kola

Trvání: 1 kol

Popis:

Po vyřknutí kouzelných slov se v kouli, jejíž střed určí sesilatel, začne vlnit podlaha, vznikají stovky vzdušných vírů, enormě mrzne/je horko(nechám na PJ), začnou se zjevovat a hemžit démoni všech astrálních sér, intenzivní světlo se střídá s neproniknutelnou tmou, nahodile se staví neviditelné bariéry.......PJ si může domyslet/upravit další efekty.
Následkem 1 kola v chaosu je zranění 2k8+úroveň sesilatele životů+vyřazení na 1k4 dny a postih -2 k ÚČ i OČ na dalších 1k6 dní.Inteligentní postavy si navíc hází na past int-11-CELKOVÁ ztráta paměti na 1k6 dní/trvalá CELKOVÁ ztráta paměti.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 15

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Brownův pohyb
*Hye Brownom*

Magenergie: 25 magů
Dosah: 0
Rozsah: Kruh o poloměru 10 sáhů
Vyvolání: 1 kolo
Trvání: ihned
Obor: ČP

Popis:

Toto kouzlo přesune každou bytost v rozsahu kouzla na jedno ze sousedních polí (v případě hexů je rozhodnuto hodem k6, v případě čtverců je rozhodnuto vhodným zástupcem hodu k8 - pokud ovšem nemáte osmistěnku). Je-li dané pole obsazené, dojde k přesunu na jiné nejbližší volné sousední pole. Pokud jsou všechna sousední pole obsazená, k přenosu nedojde. Kouzelník sám může určit pořadí, v jakém bude přesun bytostí vyhodnocován (pouze za bytosti kouzelníkovi skryté si vždy hází PJ).

Toto kouzlo spadá spíše do kategorie "Kouzla CPček a zvláštních efektů" než do kategorie "Praktická kouzla pro každodenní použití". Například by mohlo být použito ve chvíli, kdy se postavy plíží zapasťovanou chodbou, pečlivě se vyhýbají spouštěcím dlaždicím, a najednou *blik*, a polovina z nich stojí na deskách, které přítomností zátěže uvedly do chodu hned několikery smrtící soukolí... ;-)


 Uživatel úrovně 5

Se obávám, že největší chaos má autor v tom, co by toto kouzlo vlastně mělo umět a kolik stojí magů a co znamená která parametr v úvodní tabulce. A také po vzoru pejska s kočičkou toho do kouzla nasypal co jej zrovna napadlo.

Naprosto nevyvážené ultraodstavující kouzlo za pár magů a bez hodu proti pasti.

Nechápu, kdo tomuto svrabu mohl dát více než 0* :)


 Uživatel úrovně 0

Vypada to na pekny chaos.
Jo jinak chaos to mi nepripadne jako cast vlivu astralnich sfer, ktere by spise prestavovali rad, s jejich usporadanim a hiearchii. Chaos je nerizena nahoda, proste v te kouli by se mohlo stat cokoli a pokud by se tam neco zhmotnilo melo by to zustat i pote. Ne?
Co se me tyce je to dvojsecne kouzlo, nemuzes predvidat, co se stane. Taky by se nemuselo stat nic krome velkeho plompf :-)

Dotaz:Jen si nejsem jistej tim 26mg za sah a pak dosah 10mg za sah. To jako ze za jeden sah polomeru je to 26 mg a za kazdy dalsi sah je potreba pridat 10mg?


 Uživatel úrovně 0

Je to dobrá Idea ale i ten popis je trochu chaotický :-)))).


 Uživatel úrovně 0

Mě se to líbí, je to dobř napsaný a ne zbyteńě složitý, prostě v tom neni chaos :-)


 Uživatel úrovně 5

Myslim,že si si splet obory kouzelníka s theurgem či co a ještě nechápu,jak můžeš mít přezdívku Gandalv,ale to už sem nepatří... Nic méně mi nestačí,že PJ si může domyslet...poté co jako příklad udáš světlo a tmu,ale neva.


 Uživatel úrovně 0

Výborně napsaný a zároveň kvalitní.Máš talent na kouzla.


 Uživatel úrovně 0

Je to efektivně popsaný.Dávám-3-


 Uživatel úrovně 0

P.S. Rad bych upozornil, ze "zacnou se objevovat demoni ruznych sfer" znamena i ti kladni. Jo a prijde mi, ze vsechny astralni sfery jsou asi taky trochu moc velkym soustem. A jsou-li zraneni, co nejaka uzdraveni?!? A nepochopil, jak je to s magenergii. Davam 2*


 Uživatel úrovně 0

Už sem to podle toho zkusil a prošlo mi to...BYLA TO BOMBA