Kouzelnická Kouzla

Úder prince mrazu *Coda vaterino* Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 11

Skupina: Časoprostorová magie

Past: -

Dosah: 1

Rozsah: 127

Vyvolání: 1 kolo

Trvání: 4 kola

Popis:

Kouzelník tímto kouzlem stvoří v prvním kole oblak velice drobných střípků ledu a potom je vyšle směrem k oběti. Střípky se pohybují rychlostí 60 s/kolo, ale nepoletí déle než 3 kola. Trajektorií jejich pohybu je přímka. V okamžiku, kdy oběť dostihnou, ji obalí, proniknou pod oděv, brnění (zkrátka všude) a zraní ji za 15 - 20 životů.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 11

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Ledový úder
*Maka kafura*
Parametry: Jako "Temný úder" (viz. PPE)

Popis:

Po seslání tohoto kouzla vylétne z kouzelníkovy paže paprsek, který cíl zraní za aktuální počet kouzelníkových životů - toto zranění je chladové podstaty a vyvolává značnou ztuhlost až naprostou "zamrzlost": Oběť zároveň za každých načatých deset životů zranění získává postih -1 k iniciativě. Zasažená postava postupně "roztává" - postih se každé kolo snižuje o 1.


 Uživatel úrovně 5

Podobné materiální kouzlo tu již má Darkmoor (blýskavé čepele) a mám tu i stejné připomínky. Navíc je zde ten přímkový pohyb - dá se tedy uhnout a střípky proletí kolem, nebo jsou střípky naváděné, takže je nutno se schovat za pevnou překážku o které se střípky zastaví?

Jako dobrý nápad beru možnost uhnout dobrým pohybem, určitě bych ale snížil rychlost za kolo, aby to bylo zajímavější.


 Uživatel úrovně 0

Podle mě je to ČP


 Uživatel úrovně 5

Celkom pekné útočné kúzlo, ale chýba mi informácia o rozmeroch oblaku. Ešte niečo... oblak po zranení postavy zmizne? Čo sa stane, keď do oblaku vbehnú 2 a viac postáv? (keď je rozsah 1 tvor...).

Chybičky vyplývajúce zo slabého spracovania... Preto dám 2* za nápad...

S úctou Igi.


 Uživatel úrovně 0

podle mě je to materiální+časoprostor. magie


 Uživatel úrovně 0

Královna Zima, princ Mráz, proč ne, nápad je dobrý.


 Uživatel úrovně 0

Jen nevim, proc tohle casoprostorova, dle me je to klasicka energetika, jinak docela pekne, mozna by to chtelo bohatsi popis