Kouzelnická Kouzla

Rozmazání *Trovoros* Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 4

Skupina: Ochranná magie

Past: -

Dosah:

Vyvolání: 1 kolo

Trvání: 2 kola+úroveň/2

Popis:

Jakmile je kouzlo sesláno, rozmaže se kouzelníkova podoba a stane se posunutou a kolísající. Tato změna ovlivňuje všechny střelné a standardní útoky, které jsou vedeny na kouzelníka. Dostávají postih -4 na první a -2 na každý další útok a snižují pravděpodobnost zásahu bleskem o 10 %.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 4

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Šmouha
*Blurrurum Vžum*

Magenergie: 20 magů
Dosah: 10 sáhů
Rozsah: 1 tvor
Vyvolání: 1 kolo
Trvání: 1 kolo
Obor: ČP

Popis:

Příjemce tohoto kouzla může ve svém příštím tahu použít libovolný počet akcí, které mu v daném kole ještě zbývají (klidně všechny), a to tak rychle, že na něj nikdo ani nestihne zareagovat - pohyby takto očarovaného tvora se odehrají tak rychle, že přihlížejícím prostě splynou do jedné šmouhy.

Toto kouzlo nemění ani iniciativu, ani počet akcí, ani pořadí tahů - pouze jen pro příjemce kouzla na krátkou chvíli zruší pravidlo, že může použít maximálně polovinu svých akcí v jednom tahu (a znemožní ostatním na tyto akce reagovat - například použitím akce "obrana").

Je-li příjemcem kouzla sám sesílající a pokud mu ještě zbývají nějaké akce, může tyto zbývající akce použít ještě v témže tahu (byť sesílat toto kouzlo sám na sebe bude nejspíš výhodné jen v omezeném množství případů).


 Uživatel úrovně 5

Ano, je to další přepis kouzla z DnD, avšak na rozdíl od některých jiných, zde autor dal do díla trochu své invence a celkem rozumně kouzlo přispůsobil DrD.

Spíše slabší a drahé kouzlo, ale může najít uplatnění.

2,5*


 Uživatel úrovně 0

Toto kouzlo se pod stejným názvem vyskytuje v DnD