Kouzelnická Kouzla

Mentální terč *Evart vager* Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 8

Skupina: Ochranná magie

Past: Int - 12 - 0

Dosah: 1

Rozsah: 3

Vyvolání: 2 kola

Popis:

Tímto kouzlem stvoří kouzelník jakýsi mentální obraz své vlastní mysli. Pokud zrovna vede mentální souboj, soupeř se po seslání kouzla zaměří právě na obraz, který se tváří, jakoby vedl souboj dál. Jeho SOM je stejná jako kouzelníkova, ale nemůže nikdy proniknout obranou soupeře. Mentální obraz zmizí v okamžiku, kdy z něj nepřítel odebere veškerou magenergii (pokud chce odebírat životy, odebírá stále jen magenergii), nebo když se kouzelník, který kouzlo seslal, znovu zapojí do souboje. Kouzlo sice mentální souboj nikdy nevyhraje, ale dává možnost úniku.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 8

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Mentální zdvojení
*Spiritatik*

Parametry: Jako kouzlo "Zdvojení" (viz. PPP)

Popis:

Toto kouzlo se prakticky ve všem podobá kouzlo "Zdvojení" z Pravidel Pro Pokročilé, liší se však tím, že chrání kouzelníka před všemi formami podrobování a mentálního souboje (včetně toho vyvoleného neviděnými, démony posedlosti, apod.). Pokaždé, když by měl být kouzelník zraněn (nebo pokud by mu měly být odebrány magy či inteligence v mentálním souboji), zmizí místo toho jeden z jeho mentálních obrazů.


 Uživatel úrovně 5

Je to jednoduché kouzlo, které určitě hru ozvláštní - není to prosté kupování si imunity, ale pouze oddálení nevyhnutelného. Šlo toho napsat určitě více (a lépe), ale to není tak důležité - vynikající nápad tu je.

Rozhodně jedno z nejlepších děl od Petra Kinšta, co jsem měl zatím tu čest číst.
Má to nápad, použitelnost, ozvláštní to hru, má to prostě (jak by řekl UnknowN) šmrnc.

4,5*


 Uživatel úrovně 0

no konecne neco lepsiho je to asi jedno s tvejch nejlepsich kouzel aakorad jedna pripominka proc na ten obraz musi utosit to nemuze prestat?


 Uživatel úrovně 0

Ty tvoje ostatní kouzla jsou lepší


 Uživatel úrovně 0

Není to sice zas až tak dobré, lale popis se zdel zlepšil.