Kouzelnická Kouzla

Zastav zbraně *Rofer jilhu* Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 6

Skupina: Ochranná magie

Past: -

Dosah: 5

Rozsah: 5

Vyvolání: 3 kola

Trvání: 1 směna

Popis:

Na místě, kde bylo kouzlo sesláno, se počítá SZ a Út. jako nula. V případě, že je zbraň kouzelná, se počítá poloviční bonus démona. Pokud je však někdo zasažen, je zraněn tak, jako by žádného postihu nebylo.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 6

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Tupivé pole
*Areum Suppressum*

Magenergie: 25 magů
Dosah: 0
Rozsah: Koule o poloměru 10 sáhů
Vyvolání: 3 kola
Trvání: 10 kol
Obor: EO

Popis:

Všechno zranění typu B udělené v dané oblasti bude pouze stínové. Kouzelné zbraně udělují plné zranění. Oblast působnosti kouzla zůstává fixovaná na místo vyvolání.


 Uživatel úrovně 5

Mápad je to zajímavý, ale tak nějak si nedovedu představit a vysvětlit, proč by kouzlo mělo působit zrovna tak jak působí.

Pochopil bych nějaké tlumící pole v němž je tlumen rychlý a nárazový pohyb, ale ani to tlumící pole tak úplně nevystihuje popis účinků tohoto kouzla.

Asi opět napíši kouzlo, jak by mohlo toto vypadat, aby pro mě bylo více použitelnější.




Tlumící pole:
Magenergie: 11 magů za 10 kol
Dosah: 0
Past: SIL ~ 7 (12) ~ nic / -4 ÚČ / útok se nepovedl
Rozsah: 5 sáhů
Vyvolání: 3 kola
Trvání: dle magenergie
Skupina: EO

Kolem kouzelníka se vytvoří pole, v němž je o 25% nižší šance na seslání kouzla ze školy ČP a stávající kouzla ze školy ČP mají 25% šanci, že přestanou působit po styku s tlumícím polem.

V tlumícím poli jsou všechny útoky v boji tváří tvář tlumeny - útočník si háže na past SIL ~ 7 (12) ~ -4 ÚČ / útok se nepovedl; pokud by uspěl i proti pasti v závorce, tak se tlumící pole na jeho útoku neprojeví.

V tlumícím poli nefungují útoky na dálku (kromě projektilů s démonem, ty jsou jen s postihem -4 do ÚČ) a nejde se pohybovat rychleji než krokem (past SIL ~ 12 ~ bez omezení/pouze chůze krokem).


 Uživatel úrovně 5

Je to trochu divné, na 11 magov silné.

Dám 0*, nepáči sa mi to.

S úctou Igi