Kouzelnická Kouzla

Ochrana před démony *Horus trox nerav* Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 6

Skupina: Ochranná magie

Past: -

Dosah:

Rozsah: 8

Vyvolání: 2 kola

Trvání: 12 směn

Popis:

Na místě, které je tímto kouzlem zasaženo, přestanou fungovat všichni démoni astrálních sfér kromě démonů v artefaktech. Ochrana se nepohybuje.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 6

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Magenergie: 35 magů
Dosah: 0
Rozsah: kouzelník
Vyvolání: 1 kolo
Trvání: 1 směna
Obor: EO

Popis:

Kouzelník pod vlivem tohoto kouzla je chráněný před působením démonů. Útoky odémonovanými zbraněmi cílené na kouzelníka pozbývají všech démonem daných útočných bonusů, nedojde k aplikaci démonických zvláštních schopností (např. požírání magenergie), kouzelník nemůže být tečem kouzel sesílaných útočnými démony (démon odmítne kouzlo seslat, jeho majitel se tak ještě může rozhodnout, že kouzlo sešle na někoho jiného), na kouzelníka nebudou působit démoni lásky a nenávisti... Kouzelník chráněný tímto kouzlem se také nikdy nestane terčem démona prokletí nebo posedlosti.

Nevýhoda tohoto kouzla spočívá v tom, že kouzelník pod jeho vlivem sám nemůže požívat žádných výhod zprostředkovaných jeho vlastními nadémonovanými předměty (např. má-li roucho s obranným démonem +1, po dobu trvání tohoto kouzla tento bonus ztrácí).

Výjimku tvoří démoni zakletí v artefaktech, jejichž moc kouzlo není schopno odvrátit.


 Uživatel úrovně 5

Tak-tak, také nemám rád schopnosti/kouzla převzaté od jiných povolání. Pro mě je to neoddůvodněné lezení do zelí alchymistovi, navíc hodně silné a za málo magenegrie, teď za mě je to 0*.

Nevadilo by mě, kdyby toto kouzlo uměl kouzelník, ale mělo by být poznat, že na ochranné pole proti démonům je expert alchymista (tj. toto kouzlo by mělo být úmyslně předražené a omezena jeho použitelnost, abych jej jako PJ povolil).


 Uživatel úrovně 5

Je to ako theurg, prebratá schopnosť, to nemám rád!!!

Dám 0*, nie je to ani originálne.

S úctou Igi.


 Uživatel úrovně 0

Nepatrně levný..