Kouzelnická Kouzla

Hypnotizující barvy *Vsawer jomu* Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 7

Skupina: Psychická magie

Past: Int - 8 - nic/ochromení

Dosah: 5

Rozsah: 30

Vyvolání: 2 kola

Trvání: 5 kol

Popis:

Sesláním kouzla vytvoří kouzelník ve vzduchu vlnící se a rotující směs barev. Tato směs přinutí postavy, aby se na ní koukali. Ti, kteří neuspěli v hodu proti pasti, jsou pak fascinování a stojí a koukají na barvy po celou dobu trvání kouzla + 2 kola potom. Toto kouzlo ovlivní maximálně postavy s celkovou životaschopností 24. Jakékoliv zranění očarované postavy však účinky kouzla přeruší. Kouzelník může z působení vyjmout až 5 osob.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 7

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Mísení smyslů
*Synesthesium čumfum*
Magenergie: 10 magů
Dosah: 0
Rozsah: kouzelník
Vyvolání: 1 kolo
Trvání: 1 směna

Popis:

Toto kouzlo způsobí, že kouzelníkovy smyslové vjemy nabývají podoby vícesymslové - to co kouzelník dříve vnímal pouze jako obraz, zvuk, dotek, vůni nebo chuť s pomocí tohoto kouzla získává charakteristiky i vjemů ostatních (Například u zvuků kouzelník vnímá i barvu, chuť, vůni a dotek specifický právě pro tento zvuk).

Kouzlem vyvolané vjemy přitom nemají stejnou intenzitu jako vjemy skutečné - kouzelník je snadno schopen rozlišit, jestli barvy které vidí, vidí opravdu, nebo jestli jsou to jenom vidiny mající původ v interpretaci jiných smyslových impulsů.

Tato zkušenost je sice poněkud rušivá, v boji s ní má kouzelník postih -2 do útoku i obrany a pravděpodobnost na sesílání kouzel má o 20% menší, zato ale díky tomu, že každý vjem vnímá všemi smysly najednou, je schopen jednotlivé vjemy mnohem lépe identifikovat. To se projeví dvojnásobnou nápadností zvuků při naslouchání, dvojnásobnými nápadnostmi v trojkombinaci "barva / chuť / zápach", a dvojnásobným postřehem při hledání.


 Uživatel úrovně 5

Původní kouzlo z pravidel, které má akorát jiné parametry.
Toto kouzlo nemůže sloužit ani jako inspirace, takže to tak můžu dát 1* za snahu.


 Uživatel úrovně 5

Neoriginálne, Zenerova karta z trochu inými hodnotami a efektom...

0*, oničom...

S úctou Igi.


 Uživatel úrovně 0

Dyť to je jako zenerova karta...