Hraničářská Kouzla

Pěst šlahounu (Liánový backhand) Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 21

Skupina:

Magenergie: 3 magy, sáhy, kola

Vyvolání: 1 kolo

Druh: Klasická

Četnost: Podle úvahy Pj

Popis:

Toto kouzlo smí druid používat až od 8. úrovně, neboť se musí prohloubit jeho pouto s lesem, ale i tak toto kouzlo používá v nějvyšší nouzi, neboť ho značně vyčerpává a pokud ho použije vícekrát denně, vystavuje se možnosti stráty kontaktu s hvozdem.

JAK TO VYPADÁ: Z druidových rukou po zakouzlení tohoto kouzla vyrostou šlahouny větví nebo lián. Ten roste rychlostí 5 sáhů za kolo, přičemž při nárustu pěti sáhů v kole je druid ještě schopen útočit, ovšem pouze jednou. Z tohoto popisu je vidět, že se jedná o kouzlo útočné.

VÝHODY: Druid získává po dobu trvání kouzla: Možnost dvou útoků za kolo (+6 k iniciativě) každou pěstí zvlášť.
Síla mu vzrůstá na dobu trvání kouzla na 23/+6. (Bonus je použitelný i při šplhání, přetahování i vyrážení atd.)
Síla zbraně větví je 2/+6
OZ je -1, a druid získává schopnost na dobu trvání kouzla útok z obrany (šlahouny útočí pouze na útočníka i samy od sebe). Ovšem pokud je druid zraněn ztrácí ještě o 2 životy víc.

Šance na úspěšný zásah blesků se snižuje o 10% (šlahouny kolem sebe mají slabé mag. pole přírodního charakteru, které je schopné odklonit magii energickou).

POZNÁMKA PRO PJ: Pokud druid používá kouzlo příliž často, je možné, že se jeho zbabělé odhazování holé přestane líbit lesu (tj. pokud druid bude kouzlo používat při každé možné příležitosti) a je možné, že s ním odmítne dál komunikovat (tj. ztratí kontakt s ním, jako např. v případě nošení kovu). Ber to tak, že pokud zakouzlí toto kouzlo víc než jednou týdně téměř bez důvodu (nehrozí mu velké nebezpečí), zratí nějaká ta procenta (urči si sám, ale mělo by to být něco mezi 1 - 3% za každé kouzlo navíc, přičemž při velice častém sesílání by to mohlo být až 5%.

To je vše. Berte to s ohledem, neboť je to pouze vrze 1.000000

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 21

author_nick:

Diskuze