Hraničářská Kouzla

Tahání žížal Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 25

Skupina:

Magenergie: 5 magů na sáh čtvereční

Vyvolání: 1 kolo

Druh: Klasická

Četnost: 1krát denně

Pomůcky: nic

Popis:

Druidi jsou známi svým souzněním s přírodou, hvozdem a zvěří. Jestli se dají žížaly považovat za zvěř, to nevím, ale jsem si jistý, že někteří Druidi s nimi souzní. Toto kouzlo mě napadlo jednoho večera, ještě v dobách, kdy jsem chodil u babičky na ryby a zrovna jsem nemohl najít žádnou žížalu. Je ale jisté, že Druidi, kteří toto kouzlo umějí si můžou jít na ryby kdy chtějí, a stejně budou mít vždy dostatek žížal...

Tohle kouzlo můžou používat pouze Druidi a to jen na 6. a vyšší úrovni! Nikdo jiný (tedy ani chodec) ne. Pohled na Druida vyvolávajícího toto kouzlo je zvláštní. Zem pod Druidem, jako by náhle začala měknout (je to díky vodě, kterou Druid vytáhne ze země), pak se zem na místě seslání kouzla zachvěje a postupně z ní začnou vylézat žížaly. Jestli budou tlusté nebo tenké, to je na procentuálním úspěchu (viz níže).

Druid spotřebuje za každý 1 sáh čtvereční kouzla 5 magů. Vyvolání kouzla trvá 1 kolo, ale jeho dozvuky ještě další 4 kola po seslání. Podmínkou správně seslaného kouzla je, že jej může Druid použít pouze ve hvozdě nebo jiném lese.

Při seslání kouzla není stoprocentní šance, že se povede. Ve hvozdě je to 99%, že se povede a v jiném lese je tato šance 90%. Pokoušet se o toto kouzlo někde, kde jsou také stromy, ale není to les nebo hvozd je samozřejmě možné (parky, zahrady...), ale pouze s 50% šancí úspěchu.


HVOZD: 01%-40%=tlusté žížaly, velké množství
41%-99%=tenké žížaly, menší množství
LES: 01%-40%= tlusté žížaly, velké množství
41%-90%= tenké žížaly, menší množství
JINDE : 01%-25%= tlusté žížaly, velké množství
26%-50%= tenké žížaly, menší množství

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 25

author_nick:

Diskuze