Bestiář

Tygr Hromový Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 35

Skupina: Zvíře

Životaschopnost: 8

Útočné číslo: 5/+1 (drápy) + 6/+1 (tlama)

Obranné číslo: (3+2) = 5

Odolnost: 18

Inteligence: 3

Velikost: C

Zranitelnost: zvíře

Pohyblivost: zvíře

Přesvědčení: zmatené dobro

Poklady: nic

Zkušenost: 350

Bojovnost: 10

Síla mysli: 0

Popis:

Vzhled

Tento tygr má dlouhé protáhlé tělo a černou srst s příčným žlutým pruhováním (tyto pruhy připomínají blesky). S ocasem dosahuje délky až 3 sáhů. Oči má černé, ve kterých jsou vidět blesky, které se při bouři pohybují.

Výskyt

Nemá rád vyprahlé pustiny a studené kraje. Nejraději má nějakou džungli plnou říček, nebo nejlépe džungli u jezera či u moře. Někdy pomáhá rolníkům v období sucha a ochraňuje je.

Lov

Tygr je dravec a na lov vychází ve dne, tak i v noci. Dokáže kořist vycítit na vzdálenost 50 sáhů a v noci na sáhů 80. Velmi rád má ryby, které loví tak, že ponoří packu do vody a vytvoří malý výboj, který má ve vodě účinek za 25 životů.Po tomto výboji vyplave na povrch většina rybiček. (Ale nemyslím tím žraloka, krokodýla a jiné přerostlé potvory)

Při prvním útoku skokem má bonus + 3 na útok tlapami. Tygr v jednom kole zaútočí tlapami i kousnutím, ale jen na jednu postavu.

Dává přednost lovu, než aby měl dostávat stravu od rolníků.

Bouře

Tento tygr miluje bouře a dokáže také nějakou slabou bouři vyvolat. Tuto bouři vyvolává, když je šťastný. Tato bouře je podobná té normální a je malá pravděpodobnost, že blesk z bouře někoho zasáhne. Možnost vyvolat tuto bouři – 2x denně. Tato bouře má dosah 1 míli.

Další bouři dokáže také vyvolat, když jej někdo rozzuří, ale tohle už není bouře normální, ale bouře ničivá. Tuto bouři dokáže vyvolat 1x denně. Nyní tygr upře svou mysl na nepřítele a kolem tygra začnou létat blesky, během směny ztemní obloha a nastane bouře. Každé 3 kola může nepřítele zasáhnout blesk – 50 % šance. Takto zasažená postava bude zraněna za 8 – 12 životů. A každé 5 kolo bude postava čelit blesku silnějšímu – 15 – 20 životů, 35% šance na zásah. Tato bouře může působit na 5 postav. Dosah bouře = 50 sáhů. Při této bouři má postava postih na iniciativu -5.

Na tohoto tygra nepůsobí žádné blesky, jako např. rudé, zelené, černé, bílé, modré…

Obliby

Tento tygr má rád vlhké podnebí, vodu, bouře, ryby.

Unikátní hromový tygr

Tento tygr vypadá jako tygr hromový, ale byl od přírody obdařen větší silou bouře. Když je šťastný, tak vyvolává menší hurikán, který už nějakou tu újmu na domech má. Když je napaden nepřítelem, kterého se opravdu bojí a stoupne mu hladina adrenalinu na maximum, tak dokáže vyvolat hurikán během 2 kol. Tento hurikán ( silnější bouře ) může zaměřit na 20 nepřátel, a zraňovat je blesky – každé 2 kola postava obdrží zranění 35% šance za 25 životů a každých 10 kol obdrží 1 postava 50% šance blesk závěrečný – za 40 životů. Při této bouři postava má postih na iniciativu - 10.

ÚČ a OČ je stejné jako u obyčejného tygra hromového.

Tento tygr se vyskytuje v přímořských oblastech, kde jako tygr hromový pomáhá místním rolníkům v období sucha a ochraňuje je.

Za toho tygra je zkušenost 450.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 35

author_nick:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Je v tom moc blesků. Na to že má inteligenci 3 je to moc velkej bouchač.


 Uživatel úrovně 0

Přesně proč by pmáhla rolníkům když od nich maso nepotřebuje??? To by chtělo vysvětlit...... Jestli je smaice stejně silná jako smaec?? Kolik rodí mláďat??? Proč nezautočí na rolníky ??Je to přece masožravec??Taky By chtělo vysvětlit??*2*


 Uživatel úrovně 0

vimyslete lepší potvůrky


 Uživatel úrovně 0

je to dobrý tvor


 Uživatel úrovně 0

Jo dobrej nápad, ale musím souhlasit Almadem,Mortrem a dalšími...... 2*


 Uživatel úrovně 0

Chtelo by to rozpracovat...

Tak mne napada - proc ochranuje rolniky a pomaha jim? Stalo by to za vysvetleni (o zradlo od nich evidentne nestoji a nepotrebuje je...) ...

Muze se krizit s normalnim tygrem? Jak vychazi s normalnim tygrem? A jak vychazi navzajem s tim unikatnim?


 Uživatel úrovně 0

Dobrej nápad ale mohl by jsi to trošku rozvést :-) -moc dobrej nápad


 Uživatel úrovně 0

jo dobrý líbý se mi to 5*


 Uživatel úrovně 0

nápad dobrej,ael pořád to má nějaký mouchy... :)


 Uživatel úrovně 2

Mňo.. má to alespoň trošku nějaký vzhled a nápad taky můžu ocenit.