Bestiář

Agresivní trus Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 36

Skupina: Magický tvor

Životaschopnost: 5

Útočné číslo: 5

Obranné číslo: 4

Odolnost: 10

Inteligence: 1

Velikost: A

Zranitelnost: magický tvor

Pohyblivost: 8

Přesvědčení: zákonné zlo

Poklady: 0

Zkušenost: 120

Bojovnost: 12

Síla mysli: 0

Popis:

Agresivní trus stvořil temný mág Schrollix. Měl takový děs, že ho jiný kouzelník zabije, že se ukryl do hor, kde si vytvořil temnou věž a po celém pohoří rozmístil tak odporné tvory, jakým agresivní tvor bezesporu je.

Jeho stvoření není ani tak složité, jako spíš nechutné. Musíte sehnat spoustu ptačího trusu. Teda, opravdu spooooustu ptačího trusu. Potom do toho vrazíte hromadu magenergie. Taky kolem tý hromady hnusu musíte tancovat a poskakovat. A tak stvoříte Agresivní trus. Přesnější popis naleznete ve Schrollixově knihovně, ale pochybuju, že se tam dostanete.

Agresivní trus teda vypadá dost děsně. Asi jako hromada vedle odpadkového koše, na kterou narazíte pří prohlídce historické části Prahy. Pro mimopražské - fakt nechuť. Taky tak děsně smrdí. Je cítit až 15 m daleko a asi si dovedete představit jak…..

Útočí skokem ze skály, na které se dokáže skvěle pohybovat a navíc na ní skoro není vidět. Jeho útok je dotyk a pokud na postavu útočí skokem z místa, kde nebyl vidět(to zní blbě, prostě si ho před tím nevšimly….)má bonus k útoku +2. Co se týče zranitelnosti, lze ho samozřejmě zranit magickými zbraněmi, ale i to má svoje úskalí. Sečné a bodné zbraně ho zraní za polovinu životů a drtivý za dvojnásobek. A výjimkou je, že ho zraňuje i svěcená voda a to za polovinu životů co lykantropy. Je to že důvodu, že svěcená voda je přece jenom čistá, posvěcením se to utvrzuje a to Agresivnímu trusu neprospívá. Určitě někoho z vás napadne, použít na něj normální vodu. Tak to máte smůlu, protože je to pořád magický tvor a vodou ho jen tak nedostanete.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 36

author_nick:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Super, nemůžu se dočkat, až družinka půjde kolem hromady hnoje a ta na ně zaútočí:))

Víte proč na něj působí svěcená voda? Protože je to nemrtvý h***o :))


 Uživatel úrovně 0

jaký metry? Snad sáhy...
Kolik stojí? Kdyby si ho nějaký další mág chtěl stvořit za pomocníka...
Útočí skokem ze skály. A když v okolí žádná skála neni, nebo postavy jdou dál od srázu, tak je nahranej... - nepromyšlené.


 Uživatel úrovně 0

Alberto si s tím příspěvkem muze utřít pr*el


 Uživatel úrovně 0

A teď mě napadá - když to smrdí tak daleko tak je jistá pravděpodobnost, že si toho postavy všimnou. To je docela nepraktický ne? Pro ten hnůj.


 Uživatel úrovně 0

Já nevím, ale to, že se kolem toho poskakuje a vráží magenergie je takové nedokončené.


 Uživatel úrovně 0

Podla mna to nieje velmi vtipne a nehodi sa to na tento server. 1*


 Uživatel úrovně 0

Shakira byla fakt lepší a propracovanější a taky sem se u jejího čtení moc posmála-u tohohle "agresivního trusu" ani ne souhlasím s předešlými příspěvky- líp vypracovat


 Uživatel úrovně 0

Chtělo by to více propracovat...ale není to špatný nápad!
Bohužel za nedostatečné zpracování, ti dávám pouze 1*

S úctou Cryspy


 Uživatel úrovně 0

Vtipný, ale nedopracovaný


 Uživatel úrovně 0

Mohlo by to být trochu propracovanějši, ale nápad chválim.