Bestiář

Padlý anděl Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 55

Skupina: Ostatní

Životaschopnost: 3

Útočné číslo: (+2+1/+3)=3/+3(tesáky), (0+2/+4)=2/+4(pařáty)

Obranné číslo: (+2+3)=5(záře)

Odolnost: 13

Inteligence: 18

Velikost: B

Zranitelnost: C1/4, D1/8, G1/4,H1/4, I1/2, J1/4, L1/4, M, N, O, P+

Pohyblivost: 16/humanoid(zem), 12/okřídlenec(vzduch) (neunaví se)

Přesvědčení: neutrální

Poklady: 0/0

Zkušenost: 100

Bojovnost: 0

Síla mysli: 0

Popis:

Je nadpozemsky krásná, její křivky jsou přímo od Boha. Pekelně horká a ďábelsky neřestná. Kdo? Ta kráska, co vás pronásleduje ve snech, která vás miluje i nenávidí, ta, které kanou slzy z očí, když jí na rukou zasychá vaše krev. Anděl s ďáblem v těle, ďábel vtělený v anděla.

Když jí potkáte zamrazí vás v okolí páteře, a pak přijde už jen touha a narůstající vzrušení. Bude před vámi stát kráska krás. Pomalu jí budete sjíždět pohledem po těle a toužit. Pomalu - od dokonalých nohou, přes vyzývavé boky, útlý pas k nevelkým, ale pevným ňadrům až po nadpozemsky krásnou tvář. Mezi rozervanými hedvábnými šaty v něž je oděná prosvítá bělostná pokožka, co z toho, že jí na zádech vyrůstají velká blanitá křídla, že nad nezvykle zašpičatělýma ušima vyrůstají z pod hřívy vlasů růžky.

Na takové věci se přece nehledí. Budete uchvácení těma očima. Úplně zapomenete na rudé duhovky, které budou nepřirozeně zářit. Ta dokonalost, ta krása. Úzká linka obočí, malý nosánek a rty. Chcete je líbat? Kdo by se divil? Dokonalost sama-rudé, plné, přitahující. Bude se na vás usmívat, natahovat k vám ruce. Tak krásné ruce-paže jako padlý sníh-odhalené vyzývavé-budete ochotni přehlédnout dlouhé nehty vyrůstající z štíhlých dlouhých prstíků- úplně zapomenete, že jsou to pařáty v nichž číhá ta poslední milenka-Smrt.

Škádlivě se na vás usměje a odhalí bílé zoubky jako perličky - a mezi nimi dva tesáky - nevidíte je? Pak už vám není pomoci.

Nadpozemsky krásná - to už jsem psal. Je sexy. Ne - je mnohem více sexy než jakákoliv jiná žena. Je to anděl, kterého svedl ďábel.

Jak už bylo napsáno výše vypadá jako nádherná žena s char. 21 s dokonalým tělem, medovými vlasy a sametovým hlasem. Na zádech jí vyrůstají kožnatá křídla, ruce přechází téměř v pařáty. NA hlavě vyrůstají růžky, uši jsou zašpičatělé, ale méně než u elfů. V ústech má jako perličky drobné zoubky a dva vysouvací tesáky, které většinou nejdou vidět. Jazyk ač na to nevypadá je rozeklaný. Je bledá a chodí oděna v cárech černých či bílých hedvábných šatů, které zdůrazňují její postavu a často mnoho odhalují. Hruď se jí zvedá a klesá v pravidelném rytmu, ale v žilách jí nekoluje krev.

Ba naopak, v žilách má led, a ona sama je stejně tak chladná, ale působí tak vzrušivě…tak že na to zapomenete. Jenže to je chyba. Po prvním polibku ucítíte její rozeklaný jazyk. Do zad se vám zaryjí pařáty, hluboko- až do masa-až krev vystříkne…

A pak už jde vše ráz na ráz, dlouhé něžné hraní, a pak doteky jejího jazyka na krku. No a potom bolest, hrozná bolest a všude spousta krve. Vaší krve. Krve z rozervané tepny. Ležíte jí v klíně a cítíte chlad, cítíte jak vás smrt objímá, jak po vás natahuje své kostnaté ruce. A anděl vás odvede na druhou stranu. Dlouhým polibkem něžným jako Smrt sama. A pak bude dlouho chovat vaši hlavu v náručí a plkat…

Padlí andělé jsou andělé, kteří se rouhali proti Bohu a byli za to vyhnáni z nebe. Někteří přešli k Luciferovi, jiní se odmítli stát služebníky temnoty. Ale bylo už pozdě, zem i ďábel sám je poznamenal. Stal se z toho Boží trest. Ďábel je nutí zabíjet a ony to cítí a chtějí milovat a milují a tolik litují…

Zjevují se osamělým poutníkům, nebo mužům na hlídce, Většinou v noci, večer a nad ránem. Přes den zřídkakdy. Navíc nejsou jako upíři, sluneční světlo jim nevadí, krví se neživí…

Zvl. útok: Svedení: Použitou vlastností je inteligence oběti nebezpečnost pasti je 10, rozsah-prohlédnutí/ svedení.

Osoba, která anděly nepodlehne může s andělem mluvit. Uslyší mnoho z moudrostí světa. Padlý anděl ač vraždí je bytostí vlastně dobrou a vždy rád poradí a pomůže.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 55

author_nick:

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Skvělé ,prostě skvělé. Ps. sice to komentuji podruhé a čtu tak ptřetí ,ale pořád mě to přitahuje. Co dodat. Marigold nám zase jednou dokázal ,že psát umí.


 Uživatel úrovně 0

Zdravím..
Je to výborné. Celkem se mi to i líbí, a je to i skvělý nápad. Kdo by řekl, že nikdo dokáže tak stručně pěkně napsat.


 Uživatel úrovně 0

Skvělé. Takové stvoření potkat…mluvil bych o štěstí, než-li o zkáze a smrti. Neřeknu více než, že jsem uchvácen a…o tom někde jinde :o)
Povedená potvůrka


 Uživatel úrovně 0

Drsneee, ja v DrDu jsem tak trochu holkar ale TOHLE bych nechtel potkat


 Uživatel úrovně 0

K tomuhle nemam co dodat, libi se mi to opravdu moc...


 Uživatel úrovně 0

Mě se to líbí .................


 Uživatel úrovně 0

Marigold:Uff, urcite vis, co by ti par lidi tady odpovedelo, kdyby jsi jim navrhl, at si prispevek dodelaji samy:-) Ja ale na detailnim popisu netrvam. Beru to tu spis pro inspiraci a v tomhle tvem prispevku je ji rozhodne dost a dost. Cte se to paradne...prave proto by mi vubec nevadilo, kdyby to bylo vic rozvedene:-)


 Uživatel úrovně 5

Drakomor. sám nevím: je to prostě taková náladovka...je jen na tobě jestli zbytek dokutíš nebo ne:-))


 Uživatel úrovně 0

Nadherne popsane. Ale nektere veci jsou jen tak nacrtnute, nedotazene. Chapu ze podrobnejsi popis by mohl narusit atmosferu ale nektere veci proste chybi...
Napr:U obraneho cisla mas v zavorce uvedeno zare...ale v textu to nijak nerozvedes.
Dale:Predpokladam ze svedena obet se v boji povazuje za vyrazeneho protivnika...alespon pro prvni utok...ale nekde by to tam melo byt napsane.
A jeste:-):Pripada mi, ze jsi tuto nestvuru stvoril a popsal jen jako atmosferickou vypln dobrodruzstvi...chybi tu totiz cokoliv o zivote techto stvoreni. Podle popisu se asi musi vetsinou skryvat pred svetem a ziji nekde na pokraji civilizace...ale cim se zivi, co delaji, spi nekdy? A jedna spec. otazka: dojdou po smrti klidu?:-)
Pres to vsechno je to presne moje krevni skupina, takze za 5.


 Uživatel úrovně 0

Tohle je prostě úžasné. Opravdu obdivuji takovéto práce.