Bestiář

Shakira Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 49

Skupina: Magický tvor

Životaschopnost: 2

Útočné číslo: (+2+3)=5(nalakované nehty)+zvl

Obranné číslo: (+5+1)=6 (sexy obleček)

Odolnost: 15

Inteligence: 4

Velikost: B

Zranitelnost: mag. tvor

Pohyblivost: 15/mag. tvor

Přesvědčení: neutrální

Poklady: 250+mikrofon

Zkušenost: 750

Bojovnost: 12

Síla mysli: 0

Popis:

Shakira je neuvěřitelně nebezpečný tvor. Stvořila ji kouzelnice Zpěvule Spiersová, poté co ji vypískali z několika hospod ve chvíli kdy vykřikla: A teď vám zazpívám I love magicroll. Shakiřiným jediným životním cílem je chodit po hospodách a vesnicích a zpívat a zpívat a zpívat....a okrádat, ale o tom později. Bohužel ji to zpívání, stejně jako její stvořitelce moc nejde.

Shakira je poměrně malá, asi 160 cm vysoká, žena, s dlouhými, nechutně odbarvenými vlasy. Nestárne a pořád vypadá na 23, to i po stovkách let, protože jako každý magický tvor nestárne.

Zpěvule vytvořila pouze přibližně 13 kusů Shakir, zejména proto že nejen že neuměla zpívat, ale ani čarovat a na nějakou vyšší úroveň se dostala jen díky tomu, že dobře vypadala.....

Shakira obvykle přijde do hospody a přibližně hodiny pije jak o život a hází úsměvy po všem v hospodě, co má kalhoty. Potom náhle vyskočí na pult a vykřikne: A teď mojí oblíbenou: Kdekoli s kymkoli. A dá se do toho. Všichni přítomní si hází na past Int+Char-15-omdlení+ztráta 1k10 životů/omdlení. Hází se po 5-ti kolech zpěvu. Zpěv není slyšet za stěny hospody. Pokud se někdo pokusí Shakiře zabránit ve zpěvu, nemilosrdně po něm vyjede. Shakira je magický tvor a je tedy těžké jí zranit, ale má dost málo životů. Ale Zpěvuli došlo, že by její pomsta nevydržela dlouho, protože magický meč je dneska na každym kroku, tak svedla jednoho mocného theurga a ten ji vyrobil pro každou Shakiru speciální mikrofon. Pokud Shakira totiž zemře, přenese se její duše do mikrofonu. Po 2 dnech duše náhle vystřelí po nejbližší bytosti do 100 sáhů a ta si hází na past Int~13~převtělí se/nic. pokud neuspějě, je zničena. Poud uspěje, během 12 hodin upadne oběť do bezvědomí a do 2 dalších hodin se promění v Shakiru. Od chvíle převtělení se stává magickou bytostí a sníží se jí životy. Pokud není žádná bytost do 100 sáhů od mikrofonu, čeká duše tak dlouho až někdo přijde a vystřelí se při nejbližší příležitosti. Mikrofon se poté zničí ale po změně oběti v Shakiru se vytvoří nový, který bude mít ve výstřihu. Duše zůstane v mikrofonu až 100 let v kuse, potom se rozplyne.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 49

author_nick:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Opravdu vynikající vtip. Ale jinka naprosto nepoužitelné. Pokud ovšem nechcete družinku ubít smíchy.


 Uživatel úrovně 0

Co se zábavy a FunnyDrD týče, je to skvělý. A jestli to je jako normálni mikrofon, dal bych mu taky místečko v útoku. Potom třeba ještě rtěnkuou, lodičkami, řasenkou atd. Do normálního DrD bych to asi nepoužil, ale možná jako pro legraci... Dobrá práce.


 Uživatel úrovně 0

Lidé se rádi inspirují dnešními celebritami... to je dobře. Ale v DrD to nemá své místo.
Nemám k tomu bohužel co říct... magicrollem počínaje a mikrofonem konče je to pěkná hovadina...


 Uživatel úrovně 0

Originálne, a navyše to odráža skutočnosť. :D Doslova.


 Uživatel úrovně 0

Libi se mi napad, je to originalni a rozhodne to ozvlastni situaci... :-)
Ale to zpracovani :-( Jako by to bylo horkou jehlou...


 Uživatel úrovně 0

Tak takovouhle blbost jsem již pěkně dlouho nečet.


 Uživatel úrovně 0

Celkem hovadina. Nevidím jediný důvod, proč by měly nalakované nehty mít tak vysoké ÚČ. Sëxy obleček většinou nechhrání moc velkou část těla a tak by měl mít OČ tak 0. To s tím mikrofonem je jedna z největších kravin, jakou jsem na DrD kdy viděl. A ještě jedna výtka - když byla ta "stvořitelka" tak blbá, jak ji teda mohla stvořit - materiální magie je jeden z nejsložitějších oborů a prakticky každý čaroděj na 36. úrovni by s tím měl setsakramentsky velké problémy...


 Uživatel úrovně 0

Chtělo by to dodělat


 Uživatel úrovně 0

Me to rozesmalo je to dos dobry....


 Uživatel úrovně 5

Taky jsem se pobavil..je to docela legrační potvůrka:-))