Bestiář

Slint Hodnocení: Nic moc

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 25

Skupina: Ostatní

Životaschopnost: 15+2

Útočné číslo: 13+2 (pařáty) 10+1 (tlama)

Obranné číslo: 6

Odolnost: 18

Inteligence: 9

Velikost: mezi B a C

Zranitelnost: humanoid

Pohyblivost: 15/zvíře

Přesvědčení: zmatené zlo

Poklady: 800

Zkušenost: 950

Bojovnost: 13

Síla mysli: 0

Popis:

VZHLED

Slint je přibližně 200-250 coulů vysoká humanoidní příšerka. V obličeji je podobná skřetovi s make-upem. Samci mají na hlavě 3 rohovité výrustky které které značí pohlavní dospělost samce, jeden je menší a je na hlavě uprostřed a další dna nahrazují nadočnicové oblouky. Oči jsou velké s oranžovýmy bělmy a černými panenkami. Oči a uši jsou jen dírky do hlavy. Kůže je zelená, zvrásněná a velice slizká. Hrudník je robusní, ale první co vás na tomto stvoření upoutá ihned jsou neuvěřitelně silné a velké ruce dlouhými prsty zakončenými 13 coulovými drápy, na dlaních má drsnou (protiskluzovou) kůži díky které je schopen udržet se třeba při pádu z větších vyšek. Na hrudníku má světlejší kůži než na ostatních partiích svého těla. Sedací partie se zužují do 10 coulového ocasu. Zuby má jako piraňa a umí plavat, ale přesto většinu času tráví na stromech kde spí. Slint je spíše noční tvor a ve dne se pohybuje málo, ale jsou i vyjímky.

ZPŮSOB OBŽIVY

Má rád maso a hlavně ryby a zvěřinu, ale nepohrdne ani lesními plody.

PÁŘENÍ

Slintové jsou samotáři, scházejí se pouze v období říje (samice jsou stejné jako samci, jenom nemají na hlavě kožní výrustky samců). Období říje: 1 za rok v období těsně po zimě samice je březí asi 4 měsíce a poté snese kožovité vejce o průměru 50 coulů a uloží ho na bezpečné místo na stromě.

Po 3 týdnech se mládě vylíhne je naprostá kopie dospělého jedince a soběstačný.

OBLAST VÝSKYTU

V deštných lesech a bažinách, tak kde je vlhko, zeleno, a tam kde je dostatek vody a potravy.

POHYB

Pohybuje se podobně jako gorila a téměř beze zvuku.

ZVLÁŠTNÍ SCHPNOSTI

Ultrasluch jako u krolla, je schopen vycítit teplo jak na suchu tak ve vodě (což mu usnadňuje lov), V noci vidí stejně dobře jako ve dne. A má šanci na zastrašení jako válečník s charizmatem 1.

DŮVODY UTOKU

Slint neůtočí jen tak ze srandy.
Zaůtočí jestliže:

  • mu někdo strká nos do jeho revíru
  • ohrožuje ho
  • a pokud zaůtočí tak si počká na správný okamžik, nejlépe zezadu, když to vetřelec nečeká.

Slint je vytrvalá a odolná potvůrka když vás jedno dostane do merku tak už vás nepustí. Pokud se stane že se do někoho zakousne a zemře tak už nepustí, jediná šance jak se ho zbavit je rozdrtit čelisti, pokud se nechcete vláčet s takovímhle mazlíkem zakouslým do nohy :).

POKLADY

Tu a tam sejme nějaké toho pocestného a zlaťáky se mu líbí a má rád blýskavé věci, které si schovává do svého "hnízda" ve stromech. Kůže je na Slintovy asi nejcennější, pokud se nechá usušit, ztvrdne a zdrsní, ale zůstane ohebná, tím se dají potáhnout třeba štíty čímž se zvýší OČ štítu o 1 ale také dobře příjímá okouzlení jsou známy případy kdy si čarodějnice nechávaly dělat u alchymistů nejrůznější předměty. A nakonec drápy které jsou měsíčním světle lehce luminescenční a jsou pěknou ozdobou pokořitele.

HNÍZDO

Jako gorily

LOV

Záleží na vyhlédnuté kořisti ale většinou používá taktiku nenadálého útoku na nic nečekající kořist.

RADA PRO PJ

Slint není stvoření které by se mělo vyskytovat na každém rohu já bych dal tak 1 na 5 km čtverečných (revír kde loví a žije ale to je na vás).

ZÁVĚR

No to je asi všechno prosím návrhy a tak klidně sdělte a doufám že jsem nic nevynechal a nezapomněl a nakonec doufám že vám to bude k užitku.

Dodatek

Slint podle mne nemusí příšera na to aby nadělala co nejvíce škody a zemřela co to udělat trochu zákeřnější- horor na pokračování nějkou partičku dobrodruhů poškádlit a nechat je zdrhnout nebo tak nějak a pote je se Slintem sledovat klidně několik dobrodružství a po určité době to nechat vyvrcholit do velkého finále a Slint nemusí být pořád, stejný mezitím se mohl zlepšit ale to je jen návrh.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 25

author_nick:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Jak může někdo v DrD operovat s kilometry čtverečními?! Snad sáhy, nebo míle!
S inteligencí 9 nemůže mít bojovnost 13! Útočí přece s rozmyslem.


 Uživatel úrovně 0

No je to hodně nedodělaný!


 Uživatel úrovně 0

No je to hodně nedodělaný!


 Uživatel úrovně 0

Dal jsem jednu za snahu.


 Uživatel úrovně 0

Jasně, už vidím jak hráčům říkám: Vidíte něco podobnýho skřetu s make-upem. Jak řekl textorix tak se příliš odvoláváš na něco co člověk ani nemusí znát. Člověk by potřeboval přírodopisný atlas aby se v tom orientoval.
Očividně si protiřečíš.
PS:My umíme číst, těch velkejch písmen se příště ušetři.


 Uživatel úrovně 0

mno, určitě to mohlo bejt zpracovaný líp...


 Uživatel úrovně 0

Takže, pokud si myslíš, že dyž dáš obří nadpisi, aby to vypadalo větší, tak se šeredně pleteš, je to žalostně nedodělané!!!


 Uživatel úrovně 0

dosti nedodělaný,a taky trochu dost nepřesně popsaný.


 Uživatel úrovně 0

Je to trochu jako od někud opsaný.


 Uživatel úrovně 0

Trochu to připomíná gluma z pána prstenu akorát trochu nedodělaný, ale rozhodně né na nulu! Ale rozhodně se zamysli nad těma parametrama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!