Bestiář

Démon zhroucení Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 8

Skupina: Ostatní

Životaschopnost: -

Útočné číslo: -

Obranné číslo: -

Odolnost: -

Inteligence: 0

Velikost: -

Zranitelnost: -

Pohyblivost: -

Poklady: -

Zkušenost: 500

Bojovnost: 0

Síla mysli: 0

Popis:

Sféra původu: Mahasiah
Cíl: odvážné a hrdinné postavy, dobrodruhové
Doba výskytu: 6 hodin
Oblast výskytu: 1500 sáhů

Tento démon si vybírá zvláště dobrodruhy, kteří konají hrdinské skutky. Posedla postava se v nejnevhodnějších okamžicích zcela psychicky zhroutí a začne se třást a brečet strachy. To trvá obvykle do doby, dokud je nestvůra, nebo CP, se kterou se postava chtěla utkat, nablízku, nebo je nestvůra zabita někým jiným z družiny. Během zhroucení má postava obranné číslo 0 a není schopna ani bojovat ani utíkat. Při napadení se nebude vůbec bránit.

K zhroucení dochází obvykle v důležitých okamžicích, příklady:

- Válečník se zúčastní rytířské turnaje, jímž projde hladce až do finále. A když má nastat finálový souboj, psychicky se zhroutí, klekne na kolena bude brečet a prosit o milost. Čímž na vždy přijde o čest a slávu a všem bude pro smích.

- Kouzelník sesílající nějaké ničivé kouzlo na protivníka, kouzlo nečekaně přeruší. A bude vysvětlovat s pláčem, že nemá dost sil na to aby zabil živého tvora i když ten před tím zahubil mnoho nevinných vesničanů.

- Zloděj při převleku se z ničeho nic přizná, že se chce vloudit do přítomnosti rychtáře, aby mu mohl vykrást pokladnici. Zloděj bude žadonit a prosit o odpuštění. atd.

Démon zhroucení, je postrachem všech hrdinů, dobrodruhy nevyjímaje. A není se čemu divit.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 8

author_nick:

Diskuze

 Uživatel úrovně 5

Nevím, jestli to bude ještě někdy někdo číst, ale...

...příspěvek jsem si přečetl kvůli tomu, že jsem nyní také odeslal ke schválení pár démonů a jsem zvědav jak dopadnou. Proto mě zajímaly i další vytvoření démoni, kteří byli odesláni.

Na tomto příspěvku je dobře vidět, jak se zvedla kvalita dsikusí, ale nejen to, je tu vidět i to, jak se zvedá znalost pravidel u hráčů. Na mě nyní již nikdo neměl dotazy typu - jak to zabít? Kde se to bere? atd. atd.

Přesto jsem nenechal nic náhodě a některé mechanismy jsem přepsal - co naplat. Jen jsem chtěl říct, že kdyby to samé udělal i Tuax, tak to mohlo být vše jiné. Jak málo někdy stačí.


 Uživatel úrovně 5

je to z doby, kdy jsem ještě byl v začátcích


 Uživatel úrovně 0

To muze byt vuci postave dost tvrde :-) Rozhodne bych s necim takovym setrila ...


 Uživatel úrovně 0

a co treba jak se ho zbavit to jako nejde nebo co dto s nim musi zit po zbytek celyho zivota? to je az trochu moc silny nezda se ti ? a jk se mu dostane do tela akde ho muze potkat odkud se tzen demon vzal nebo spis mozna kdoho vytvoril? skoro vubes nic si o nem nenapsal vzdit clovek ani nevi vubec nic a ty dve hvezdicky ti davam s obema privrenyma ocima a mozna taky proto ze jsem se premack !!


 Uživatel úrovně 0

Pro dobrodruhy celkem krutý. Souhlasím s nějakou pastí.


 Uživatel úrovně 5

Co se týká té inteligence 0, to jsem tam nenapsal já, ale ten cio to schvaloval, bohužel. Proože inteligence je v podstatě rovná sféře a u démonu posedlosti ji často o deset bodů převyšuje.


 Uživatel úrovně 5

Doporučuji všem přečíst si pravidla ohledně démonů posedlosti. Příručka pro PJ PPP, pak uvidíte, že jezde řečeno vše dle pravidel a nic nechybí. Leč pro příště vám budu ty pravidla vypisovat, protože neznalost je v tomto případě fatálem. Ale každopádně dík :o)


 Uživatel úrovně 5

mas tam dost nezrovnalosti .... hlavne to obranne cislo 0 ... co by som ako kroll dal keby som mohol mat OC 0 :-)) ... Ked sa pise nieco podobne tak sa hovori ze sa nebrani (-6+KZ) alebo sa brani iba holymi rukami (-3+KZ) ... alebo aspon si myslim ze to tak nejako je ... ale 0 to urcite nei je :-)) Je to aj dobry napad ale skor si to mal dat do inej rubriky (Alchymista alebo podobne). Demoni sa samizda nedaju zaklinat do zivych stvoreni. Ako chces zabit tohoto demona ked za neho davas skusenost? Nejakym Demonom pozierajucim Demonov? :-)).
.
.
.
NOEH 1*


 Uživatel úrovně 0

Ale, ale - je to moc silné - bez možnosti obrany. To obranné číslo bych změnil na Útok na vyřazeného protivníka. Podle mě by opravdu skvělý a silný paladin, dokázal odolat tomuto démonu.

Nebudu hodnotit, jsem z toho takový nejistí.

S pozdravem


 Uživatel úrovně 0

Podle mně je to dobrý i když dost krutý :o). Ale past by neuškodila proto 4*.