Bestiář

Roj obřích Sršňů Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 23

Skupina: Hmyz

Životaschopnost: viz níže

Útočné číslo: viz níže

Obranné číslo: viz níže

Odolnost: 10

Inteligence: 0

Velikost: viz níže

Poklady: nic

Zkušenost: 0

Bojovnost: 0

Síla mysli: 0

Popis:

Družina jde hvozdem. Za chvíli začíná kroll slyšet tlumený bzukot. Po pár sázích již zvuk slyší i ostatní členové družiny. Vtom se skrz husté větve vynoří nejméně padesát sršňů. Velkých sršňů. Družina je velmi překvapená. Takovýto hmyz ještě neviděla. Sršni však na nic nečekají. Začíná boj na život a na smrt...

Tak takoví jsou tito Sršni. Jsou mnohem větší, než obyčejní dnešní. Jsou též zváni Postrachem koní. Vždy, když se Sršni přiblíží na 50 sáhů, snaží se utéct. Roj je různě velký.


Životaschopnost:
   1s / 3 životasch.

Zkušenosti.
   1s / 30 zk
ÚČ:
1-3 s = 3/+3
4-6 s = 5/+5
7-10 s = 6/+7
11-více = 10/+10 (nepravděpodobná, takřka maximální velikost)

OČ:
1-3 s = 21
4-6 s = 17
7-10 s = 15
11- více = 12 viz výše

(* sáhy jsou v SÁZÍCH ČTVEREČNÝCH)

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 23

author_nick:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

No nic moc.jinak souhlasím s ostatními.:-))


 Uživatel úrovně 0

Souhlasim s ostatníma. Hlavně ten jed. Jinak co na to říct. všechno už tu bylo. Já ti dám *


 Uživatel úrovně 0

Hellou Johny,

tak nevím, jak začít, ale nim moc, spíš nim než moc. Tak nějak mi přijde, že kombinuješ, co se čísel týče roj sršňu a jednoho obřího sršně. Zkus si přečíst v PPZ třeba vážku jeskynní a hejno netopýrů a pak se rozhodnout, co by ti sršni měli být. A hlavně napiš, jak se s nimi dá bojovat, protože ono vážně i naši normální sršni tě ubodají k smrti, když na to přijde a s tím plácáním to nich mečem to asi nebude to pravé. A s tím výskytem to taky promysli, když jsem to četl poprvé, měl jsem dojem, že jsou to co do zuřivosti plíživé oči dvě, které nenechají nic naživu a nikdo proti nim nemá šanci. A poslední věc je zkušenost. 30 zk je třeba za zombii, pamatuju-li si dobře. Ale ta rozhodně nemá oč 21!!! Takže nula bodů. Nicméně, nezoufej a zkus to znova.

S úctou deshi


 Uživatel úrovně 0

Schullin Koulle:Netapetuj mohl by ti někdo strhnout repku!!!


 Uživatel úrovně 0

Více bych to popsal, odkud se vzali,atd... s tím OČ, Scifég má pravdu...


 Uživatel úrovně 0

Víš jakou bys měl šanci proti sršni řekněme s mečem. Nic moc, protože by ses musel trefit. A ono by stačilo dost málo žihadel....


 Uživatel úrovně 0

Dobrý nápad a zajímavě udělaný ikdyž nemám rád v DrD obří bestie. Souhlasím s ostatníma, že bys měl trochu rozvíst popis a ten "příběh" by si mohl trochu vylepšit.


 Uživatel úrovně 0

Dobrý nápad a zajímavě udělaný, ikdyž nemám rád v DrD obří bestie. Souhlasím s ostatníma, že bys měl trochu rozvést popis a ten "příběh" by si taky mohl trochu vylepšit.


 Uživatel úrovně 0

Co toho napsat trochu víc??´Ta historie by celkem ušla ale zbytek je jenom halda čísel.Jinak nápad dobrý to je bohužel všechno.1*.


 Uživatel úrovně 0

2Johny: Kdysi jsem se pokoušel dát sem něco podobného a Almad mi to zatrhnul. Máš štěstí ,že se to sem vůbec dostalo. Místní asi nemají rádi bodavý hmyz. Smiř se s tím.Vzhledem k tomu ,že s tebou soucítím dávám za ***.