Bestiář

Pekelný zplozenec Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 17

Skupina: Humanoid

Životaschopnost: 9

Útočné číslo: (+8+4) = 12 (drápy) (+8+2) = 10 (kopyta) +8+ síla zbraně

Obranné číslo: (+4+6) = 10

Odolnost: 20

Inteligence: 13

Velikost: c

Zranitelnost: humanoid

Pohyblivost: 17/ humanoid

Přesvědčení: zákonné dobro

Poklady: 0 - 2000

Zkušenost: 850

Bojovnost: 0

Síla mysli: 0

Popis:

Zůstal stát před hořícím pentagramem. Hlasitě oddechoval. Není divu po tak krutém boji. „Ten mág byl snad zplozenec pekel“ promluvil sám k sobě. Najednou však začal pentagram hořet silněji. Obrovské rudé plameny šlehaly až ke stropu. Válečník zaklel a sevřel svoji obouruční sekeru pevně ve svých silných rukou. Ďábelský oheň jakoby chrlil čisté zlo a strach. Místnost naplnil nedýchatelný černý dým. Hrdina se začal třást a na čele se mu objevily krůpěje ledového potu. Čím více vdechoval pekelný kouř, tím více si uvědomoval svoji chybu.„ Měl jsem zůstat doma a poslechnout rady ostatních“. Najednou jakoby všechen zvuk ustal. Bojovník slyšel pouze svoje srdce a hlasité oddechování pěti postav které se objevily na cípech pentagramu. Popadl svoji sekeru a bezhlavě se pustil do boje. Boj to byl dlouhý. Válečník je zkušený a mrštně se vykrýval tvrdé útoky démonických obrů. Z každou další ranou do jeho sekery však válečník slábnul. Bylo mu jasné že déle již vzdorovat nemůže. Všude okolo se ozýval hluboký chrochtavý smích těchto zplozenců pekel. Ačkoliv se válečník byl se vší vervou a dva démony poslal zpátky odkud přišli, na víc mu již síly nestačily. Padl na kolena, sekera mu vypadla z rukou. Jeho tělo bylo poseto nesčetnými ranami z kterých crčela krev. Démon jakoby si vychutnával své vítězství, skrčil se k válečníkovi a vytrhl mu srdce z těla. Ač jeho tělo bylo mrtvé, křik jeho duše je na tomto místě slyšet do dnes.

Ačkoliv je pekelný zplozenec podobný trollu, je mnohem silnější, rychlejší a chytřejší. Jeho kůže je černá, stvrzená pekelným ohněm. Místo nohou má obrovská kopyta podobná koňským. Od pasu dolů, v podpaždí a na bradě mu kůži zakrývá neprostupná černá srst. Jeho ruce jsou silné a na konci prstů mu vyrůstají ostré drápy. Na hlavě tvarem podobné trollovi má široké šikmé oči které rudě žhnou jako sám pekelný oheň. Tlama je mnohem širší a skrývá dlouhé zahnuté tesáky, kterými často trhají své objeti, aby se do sytosti najedli pozemského masa. Pekelný zplozenci se mohou vyskytnout na jakémkoliv prokletém místě nebo semeništi zla. Vždycky přicházejí po pěti a objevují se na cípech kouzelného pentagramu nebo vycházejí z trhlin v zemi. Jsou obratní v boji beze zbraně, ale i se zbraní. Když mají zbraň, je to vždy trojzubec. Pokud bojují beze zbraně, mají tři útoky za kolo a pokud se zbraní, mají pouze dva. Protože většinu svého času tráví v nitru země v absolutní temnotě mučením zajatých vězňů, bez problémů vidí ve tmě. Občas vyjíždějí aby pomstily své padlé soukmenovce, na loupeživé výpravy, pro otroky nebo jen tak aby mohli zabíjet. Říká se, po souboji snědí srdce svého padlého nepřítel a získají tím jeho sílu.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 17

author_nick:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

no nie ze by sa mi to nepacilo a je to dobre len tak dalej


 Uživatel úrovně 0

Je to dobré, dal bych *4* ale přesně takovéhle příšery jsem potřeboval takže *5*


 Uživatel úrovně 0

hmhmhm neco me to pripomina, ale warcrafta 3 sem nehral, hmhm hellspawn


 Uživatel úrovně 0

mě to taky pripomina warcraft III jinak dobry


 Uživatel úrovně 0

Fajn přesvědčení, s tím udělaj díru do světa :-)))
Chybí mi příčina příchodu, co je vyburcuje přijít? A nebo co je přivolá? Nevím, proč, ale z nějakého důvodu mi nějaká zvláštnost nechybí, vím že tam neni a měla by, ale prostě nechybí :-))
grimsladea: Jen mi to připadá jako jedna příšera z Warcraftu 3, neni to výtka, ale jen by mě zajímalo, jestli mám pravdu :-)


 Uživatel úrovně 1

no v pekle sa nevyznám :)) a preto nehodnotím..
akurát: nemali by mať trochu inú zraniteľnosť??
ale zarazilo ma: Přesvědčení: zákonné dobro :P
že je to preklep??? :)))


 Uživatel úrovně 0

OBJETI ,panebože to snad není možný! Kolik ti je let? A navíc pekelná stvoření nemohou vystupovat ani působit ven z pentagramu , takže proč s nimi bojoval?
Na druhou stranu, není povinností psát u každé nové bestie dlouhý článek s povídkou. Takže celkem za ***


 Uživatel úrovně 5

něco tomu chybí..asi jak říka Lenny něco jako zvl. útok....vysoké úč a oč vše neřeší....nejlepší je když to má nějakou nachytávku...


 Uživatel úrovně 0

Popis je pěkný, sand trochu kratší, ale to nevadí. Co mi vadí (nebo spíš čeho je tu nedostatek), je nějaká zvláštnost. Zvláštní útok, atd. Kromě vysokého ÚČ a OČ to enní ničím charakteristické...


 Uživatel úrovně 0

budu souhlasit s ostatními...ještě trošku dopilovat...