Bestiář

Psiréna Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 16

Skupina: Magický tvor

Životaschopnost: žvts.: 6 +2

Útočné číslo: (+3 + 2/+3) = 5/+3 - drápy (2×za kolo)

Obranné číslo: (+3 + 3) = 6

Odolnost: 15

Inteligence: 19

Velikost: B

Zranitelnost: Humanoid, ale vše 1/2

Pohyblivost: 19

Přesvědčení: zákonné zlo

Poklady: 0

Zkušenost: 800

Bojovnost: 0

Síla mysli: 0

Popis:

...nikdo tehdy nevěděl co se dělo, jisté bylo jen to, že v krátkém čase zemřelo mnoho mužů podivnou smrtí. Lidé hovořili o démonu který vraždí ty, kteří zhřešili. Za čas byli povoláni theurgové, aby zjistili co se děje. Sféry jim ukázaly příšeru, která svádí muže a pak je zabíjí. Tu příšeru však viděli asi jen ti, které zabila, protože měli ve tváři výraz nevýslovné hrůzy. Po chvíli někdo vyslovil myšlenku že se dovede maskovat za humanoidní bytosti...

Psirény jsou ženské bytosti, navenek vypadající jako obyčejné ženy. Většinou na sebe psirény berou podobu velmi přitažlivé ženy, je jedno které rasy. Psirény se jim říká proto, že když si vyberou oběť, tak ji psychicky na dálku vsugerují pocit zamilovanosti vůči nim. Oběť (tedy muž nebo vyjímečně homosexuální žena), jakmile psirénu v lidské podobě zahlédne, se do ní okamžitě zamiluje a nebude trvat dlouho a stráví spolu noc. Ale původní myšlenka slasti se zanedlouho změní v hrůzu. Dokud má psiréna lidskou podobu, má i lidské vlastnosti, ale... chvilku před tím, než mělo dojít k hlavnímu programu nočního setkání, totiž psiréna nasadí svou pravou tvář a pokusí se oběť zabít. Jakmile se jí to podaří, nasadí jinou tvář a odejde.

Jejich pravá podoba je následovná: Stavbou těla se podobá člověku, kůže je hladká, šedo-modrá, docela tvrdá a odolná. Má velké černé oči a z hlavy vyrůstá několik kostěných výrůstků. Prsty jsou zakončeny dlouhými drápy.

...Když se konečně podařilo nahnat jí do pasti a zabít, vraždy přestaly. Ale na jak dlouho...

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 16

author_nick:

Diskuze

 Uživatel úrovně 5

zajímavé, jen mi PSiréna připomíná (až nechutně moc) Red Dwarf... ale potvůrka pěkná


 Uživatel úrovně 0

Mohla by mít brčko jako v červeným trpaslíkovi. A jinač dobrý, možná bys mohl nasadit třeba past že jí postava odhalí.3*


 Uživatel úrovně 0

Priklaňam sa na stranu Karamonu, tzv. 800 skusenosti je veľmi veľa na takeho živičícha.Inač je to švanda potvora....3* (nice good)


 Uživatel úrovně 0

Jenom jedna poznámečka:800 zkušenost je na tuhle svini moc.


 Uživatel úrovně 8

Takže...vzhledem k tomu že útočí na své oběti většinou když jsou nahé (ať žije mentální přesvědčování) a oběť je proměnou krásky v bestii většinou vyděšena, tak si myslím že úč stačí.
KILLMAN: ano, homouši jsou svou orientací chráněni.
Almad: Většinou za podivných okolností začnou vymírat osoby s vyšší charismou, jinak když dojde na věc, tak psirény nejsou moc vybíravé.


 Uživatel úrovně 0

Hned ji jdu použít!!!!!


 Uživatel úrovně 0

Trochu víc rozvést jak psal Almad a je to eště lepší.Nápad se mi nezdá vůbec špatný....4*


 Uživatel úrovně 0

No tak tady uz nebudu nic dodavat...davam 3...


 Uživatel úrovně 0

Tak tady bych pro změnu něco k Ú.Č. přidl, ale to nevadí. Je u toho pěknej popis, hlavně ten z historie... 3*


 Uživatel úrovně 0

Co dodat? Vše už bylo řečeno. Snad jen - působí psychická schopnost této potvory i na homosexuální muže? anebo jsou svojí orientací uchráněni?