Bestiář

Azuritek Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 25

Skupina: Nestvůry magického pole

Životaschopnost: 2+1

Útočné číslo: 5/-2

Obranné číslo: 4+4=8

Odolnost: 14

Inteligence: 13

Velikost: A0

Zranitelnost: magický twor

Pohyblivost: 16

Přesvědčení: zmatené zlo

Poklady: nic/doupě 50

Zkušenost: 350

Bojovnost: 0

Síla mysli: 0

Popis:

Azuritek je malý modrý tvoreček velice podobný takové té mrtvolce co vám doma smrdí v koši na prádlo. Do našeho světa se dostal při jistém a opět neůspěšném magickém pokusu. Znáte to hokus pokus v dimenzi díry kus a je tu nový tworus.

Je to opravdu neobvyklý twor vynikající vysokou charizmou. Což má za následek, že se při útoku na něj vytvoří v hlavě útočníka představa, že takto malý, roztomilý, chlupatý a voňavoučký tvoreček přece nemůže být až tak zlý. Než však většinou dokončí myšlenku mají ho zakouslého v …… no prostě někde. Další podivností je jeho obratnost a hbitost. Nejeden válečník byl již překvapen jak může být taková koule chlupů obratná a když se mu konečně podařilo jej trefit čekalo ho další překvapení. Jeho meč se nedostal přes silnou vrstvu osrstění.

Člověk by si řek co je vlastně náplní života těchto tworů. Odpovědí je shánění potravy v podobě čerstvého masa. Z důvodu své nevelké síly a vysoké charisma se zaměřili tito tworové na únosy dětí.. Pokud unáší děti vchází do domu po jednom, kde okouzlí dítě svým zhledem a to jej následuje až do jejich doupěte kde se stává potravou.

Život

Tito tworové žijí v koloniích čítající 5-10 obyvatel. Tyto kolonie se nacházejí v podzemí a v blízkosti větších vesnic nebo měst. Vchody jsou většinou dobře maskovány. Při únosech se specializují na malé děti tak do 9 let věku.

Boj

Při boji tito tworové používají své zoubky. Útočí většinou ve skupinkách po 3-6 (při únosech chodí sami).

Díky své hbitosti a vzhledu udiví útočníky. (+3 k inc pro Azuritka).

Pokud se postavy střetnou s tímto tworem musí si při každém útoku házet na past INT ~ 4 ~ postava zaútočí/nezaútočí (pak si postava háže na obranu jako by byla nehybná). Pokud postava úspěšně zaútočí zvýší se jí past o 2 v opačném případě v se past snižuje o 1.

Dálší zvláštností je jeho „vůně“. Ta způsobuje všem postavám v okolí Azuritka v dosahu 3 sáhů postih -1 k ÚČ.



„Jsem krásný, jsem voňavý, a asi vás všechny zničím.“

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 25

author_nick:

Diskuze

 Uživatel úrovně 5

Hrdlodus : osobne nevim proc by to nemohl byt Azuritek. Nevim jak ty ale v mem svete patricny prostredek neexistuje takze se rozhodne nejedna o zivou chodici reklamu.

Morter : muheheee


 Uživatel úrovně 5

No jo no..., hold spiri ví jak takovou pochmurnou rubriku jako je bestiář ( bezesporu ), obrátit v reklamu na prací prášek ;-)) Aneb už se těšíme na palmexodlaka ;-)

S pozdravem Morter


 Uživatel úrovně 0

Jméno Azuritek bych bral pouze pro představu PJ. Pro postavy bych to nazval Zubatý chlupáč.


 Uživatel úrovně 0

Docela dobrý, ale mohl by si dát jejich vůdce krvelačného králíčka Azurita jinak se přikláním k ostatním (hlavně ta past).


 Uživatel úrovně 5

Ke zvyšováná pasti tolika : já si myslím že je to logické. Představ si že máš psa. Něco provede a ty se na něho nase.... Rozhodneš se že pár ran na pr.... pomůže. Dáš jednu a hafan najednou má takovej přihlouplej kukuč. A než ho udeříš podruhé určitě budeš nad tou ránou přemýšlet mnohem víc než nad tou první.


 Uživatel úrovně 0

Je to hodně drsný :-). Takovýho malího modrýho bastarda bych nejradši nakopnul, ale když on je tak roztomilej :-). Podle mě se to dá celkem dobře použít, ale nesmí být hráči moc konzervativní.
S tím zvyšováním nebezpečnosti bych to dal spiš naopak. Když už se jednou odhodlám mu dát ranu, příště se odhodlám spíš . Jinak fakt drsná parodie.


 Uživatel úrovně 5

Ty zkušenosti sedí, Azurit má bonus k iniciativě, postihy postav k útoku, šance že se nebudou bránit. Proč když yaútčím zvedne se mi past o 2 ? J.S.
Ps: co udělat souboj parodií ? ;o)


 Uživatel úrovně 0

Dost trapný jméno. jinak docela dokonalý


 Uživatel úrovně 5

Cormac : kdyby sis cetl vsechny prispevky tady tak bys mozna pochopil ze se jedna o parodii.
Zharradan-Marr : jo a je ruske narodnosti, hubu plou lasky, v ruce zbran a holou prd..... :)))))


 Uživatel úrovně 0

spiritusmortis << Ale jo, jasňačka, říkám, je to pohoda největší a tahle mrcha zdá se býti zákeřná a nebezpečná... ...ale moje holka jí stejně dá na prdel! Vždyť jí znám.