Bestiář

Huňáč stříbrný Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 7

Skupina: Zvíře

Životaschopnost: 7

Útočné číslo: (+4 +3/+1) = 7/+1 + zvl. (drápy)

Obranné číslo: (+4 + 5) = 9

Odolnost: 15

Inteligence: 1

Velikost: B

Zranitelnost: zvíře + N

Pohyblivost: 18/šelma

Poklady: 900/90

Zkušenost: 900

Bojovnost: 7

Síla mysli: 0

Popis:

Huňáči stříbrní jsou podivuhodní tvorové s očima, které ve tmě stříbrně září. Jsou dlouzí něco přes jeden a půl sáhu, vzdáleně mohou připomínat medvědy a mají stříbrnou srst. Nepoužívají zbraně; pokud dojde k boji, budou útočit svými drápy.

Huňáči stříbrní obyčejně táhnou po boku huňáču zlatých a vedou celé stádo napříč krajinou. Huňáči stříbrní jsou poměrně vzácní tvorové, dřív se ve světě vyskytovali hojně, ale lidi je začali lovit kvůli krásnému kožichu a tak jejich počty rapidně prořídli, ne však tolik jako u huňáču zlatých.

Zvláštní útok: akumulace magenergie. Huňáči stříbrní nejsou příliš inteligentní a nemají žádný výběr zaklínadel. Mohou ale "vysávat" magenergii, kterou kouzelník získal ten den (netýká se alchymistových předmětů ani hraničářovy magenergie). Každý huńáč může "pohltit" během 1 kola až 3 magy - ale lhostejno od koho; postupně může sbírat od různých postav. Jakmile nasbírá 7 magů, v následujícím kole z jeho očímohou vyšlehnout stříbrné blesky (mělo by to být kouzlo u kouzleníka někde na tomhle serveru). V jednom kole může huňáč útočit buď zlatými blesky, nebo drápy.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 7

author_nick:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Almad: Stinny: 0na je totiž armáda huňáčů a jeden zlatej, kterej je vede + bonus pár stříbrnejch poskoků! Vedou je prostě ajik zlatí ajik stříbrní!


 Uživatel úrovně 0

Třeba když nemá stádo zlatýho, tak dostane stříbrnýho.


 Uživatel úrovně 5

He, tak kdo vede stádo - stříbrný, nebo zlatý?!? Jinak to samé, co k zlatému huňáčovi...