Bestiář

Huňáč zlatý Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 6

Skupina: Zvíře

Životaschopnost: 8

Útočné číslo: (+4 +4/+1) = 8/+1 + zvl. (drápy)

Obranné číslo: (+4 + 6) = 10

Odolnost: 16

Inteligence: 1

Velikost: B (zřídka C)

Zranitelnost: zvíře + N

Pohyblivost: 16/šelma

Poklady: 1200/120

Zkušenost: 1200

Bojovnost: 6

Síla mysli: 0

Popis:

Huňáči zlatí jsou podivuhodní tvorové s očima, které ve tmě zlatě září. Jsou dlouzí skoro dva sáhy, vzdáleně mohou připomínat medvěda a mají zlatou srst. Nepoužívají zbraně; pokud dojde k boji, budou útočit svými drápy.

Huňáči zlatí obyčejně stojí v čele ostatních huňáčů a vedou celé stádo napříč krajinou. Huňáči zlatí jsou velmi vzácní tvorové, dřív se ve světě vyskytovali hojně, ale lidi je začali lovit kvůli krásnému kožichu a tak jejich počty rapidně prořídli.

Zvláštní útok: akumulace magenergie. Huňáči zlatí nejsou příliš inteligentní a nemají žádný výběr zaklínadel. Mohou ale "vysávat" magenergii, kterou kouzelník získal ten den (netýká se alchymistových předmětů ani hraničářovy magenergie). Každý huńáč může "pohltit" během 1 kola až 4 magy - ale lhostejno od koho; postupně může sbírat od různých postav. Jakmile nasbírá 9 magů, v následujícím kole z jeho očímohou vyšlehnout zlaté blesky (mělo by to být kouzlo u kouzleníka někde na tomhle serveru). V jednom kole může huňáč útočit buď zlatými blesky, nebo drápy.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 6

author_nick:

Diskuze

 Uživatel úrovně 5

4 Waterdeath: no, není zrovna nejslabší, ale jeho spaciální vlastnost funguje jen proti skupinám s aktivní magenergií :o) A lovci se sítěmi a pastmi jí většinou nedisponují :o)
J.S.


 Uživatel úrovně 0

Dojala mě jdna věc... ehm, cituji: ..ale lidi je začali lovit kvůli krásnému kožichu a tak jejich počty rapidně prořídli. Lidé? To si snad děláš srandu, takovej obyčejnem zelenej huňč se mě zdá celkem nebezpečný i pro postavy na 3 urovni (ve větším množství) a ty chceš říct, že obyčejní lidi si je spokojeně lovily..no ehm, to by mě zajimalo jak (UČ a OČ vysoké)...to se už nezmiňuji například tom "vedení napříč krajinou" - huňáči mají radi snad temnou chladnou část jeskyně, ne?


 Uživatel úrovně 5

Osina: presne tak ... nabudúce to hoď ako alt. a ostatným sa to bude ešte aj páčiť ... ale urob niečo inventívne .... nerob iba alternatívy už urobených príšer ... je to nuda


 Uživatel úrovně 0

Noeh: No jo ja se tam dival a asi máš fakt pravdu, dělat dvacet druhu huňáču je fakt blbost


 Uživatel úrovně 5

Osina presne ... pozri moju príšerku Ježura veľká .... mám tam alternatívy


 Uživatel úrovně 0

Noeh: Taky se mě to líbí!

Ale podiv v pravidlech taky žádný alternativy nejsou a to sem měl psát něco jako: ALTERNATIVY:
Huňáč bronzový má uč o dva menší má pětkrát větší rychlost a OČ, je dvakrát menší atp...?????


 Uživatel úrovně 0

Almad: Stinny: Prostě vede huňáče, a to, že nemá Intelekt je jedno. Naši republiku taky vedou některý poslanci bez Inteligence a nikdo si nestěžuje! (vlastně stěžuje 58-) )


 Uživatel úrovně 5

Almad: ale je to dobrý nápad ... urobím jednu príšerku za 5* keď sa bude volať nap. XYZ veľký tak to iba skopírujem a nazvem to XYZ modrý, XYZ obrí, XYZ zelený a XYZ africký .... potom budem mať veľké skóre :-)))))) ... inak moj koment o týchto huňáčoch by mal byť .... "niekde v kúzlach" :-))) .. ale nie je to pri tom poslednom pridanom huňáčovy ..... :-))


 Uživatel úrovně 0

No a co že nemá inteligenci. Prostě je to vůdce smečky, takhle to vidím já. Je to dobrý, ale nic novýho


 Uživatel úrovně 5

Nemá inteligenci, ale vede ostatní Huňáče krajinou?!? Jinak ty zlaté blesky by mělý být "někde v kouzlech", ne...? :-)))