Bestiář

Jepičník Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 14

Skupina: Zvíře

Životaschopnost: 3X

Útočné číslo: (X+4/+1) (zuby)

Obranné číslo: (+2+1+X)=3+X

Odolnost: 20

Inteligence: 1

Velikost: A až C

Zranitelnost: zvíře

Pohyblivost: 16/šelma

Poklady: nic

Zkušenost: 25

Bojovnost: 12

Síla mysli: 0

Popis:

Interval: X={1,2,3,4} – podle stáří

Je to obrovitý tlustý ještěr. Je dva sáhy dlouhý a dva sáhy vysoký a na hřbetě má velké ploché hrby (jako stegosaurus). Je celý zelený a má velké zuby.

Za určitého předpokladu se může vylíhnout z bleděmodrých koulí (které jsou mimo jiné dobré pro kouzelníky, protože jim přidávají magenergii, jsou ale nesmírně vzácné). Ty rostou na zvláštním keři. Je šance asi jedna ku miliónu, že po utržení koule zbělá a začne se prudce zvětšovat. Po 1k6 kolech koule praskne (to už má rozměry kolem 30 coulů) a vylíhne se z ní tento tvor. Na začátku je dlouhý 40 coulů a vysoký taky. Živí se vším, co se hýbe, ale jako první se vrhne hlavně na elfy. Tento tvor má však skutečně život jepičí, velice rychle vyroste, avšak po 1k6 hodinách zemře a během 1k6 dnů se rozloží. Může dorůst délky až 2 sáhy a výšky taky. Jeho šířka je vždy kolem půl sáhu.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 14

author_nick:

Diskuze


 Uživatel úrovně 0

No nic - ja se přehmát.........


 Uživatel úrovně 0

Opět opakuji, že ta životaschopnost je 25X^2+25!


 Uživatel úrovně 5

Nemuzu si pomoct, ale me se to proste libi - je to takove - ehm Pokemonoidně hravé. A navic mam rad potvory s X v popisu.


 Uživatel úrovně 0

2Noeh: good


 Uživatel úrovně 5

Stinny ospravedlňujem sa .... v dielni je hrozne vela hovadin a vadi mi že každú blbosť niekto hodí ako nové téma ... Ja som si vytvoril tému NOEHOVA DIELŇA a tam dávam všetky príspevky .... zbytočne tka nezahlcujem server a vždy popýtam dvoch-troch kompetentných ľudí nech mi to okomentujú .. napr. edemsa :-))) Sorry že som si to nevšimol v tej dielni ale si zober ten popis ... je tam toho hrozne málo na to že je to úplne neznáma príšera s čudným výzorom, zvláštnym zrodením ... mohol si napísať kde rastú tie bobule .... či ich ľudia či elfovia poznajú .... prečo útoči na elfov .... prečo tak rýchlo umira a podobne ....

ešte raz sorry že som to nezastihol v dielni .. keď budeš niečo potrebovať napíš poštou a ja ti určite napíšem dáke komnty .... spolahni sa .... čau


 Uživatel úrovně 5

Nadherne!!! Pripomina mi to stare dobre casy, kdy jsme ani nevedeli co to jsou pravidla a vsechno jsme delali z hlavy (a kdy skreti byli mali a zeleni, zem pokryvalo mnozstvi hradu a cele to bylo takove pekne) :o) Jak ale pribyvala pravidla, tak klesala originalita... Tenhle prispevek se mi libi prave pro originalitu a takovou pohadkovost... proc ne? Samozrejme, ze ten popis by mohl byt obsahlejsi, je toho dost, co by se dalo vylepsit. Na druhou stranu me popis typu "Je celý zelený a má velké zuby" proste dostava :-DDD 3*


 Uživatel úrovně 0

2Noeh: to jsi měl řict, už když to bylo v MS dílna! Bylo to tam od 22. dubna a jediný, kdo k tomu řekl něco podnětného byl K-Neo!


 Uživatel úrovně 0

To je z mé vlastní hlavy. Berte taky v úvahu ty hrby! Jeden může mít klidně sáh na výšku. Ale vždyť zkušenost je podle věku, jen se to koukám špatně okopírovalo. !!!!!!TA ZKUŠENOST JE 25X^2+25, TOTO JE POUZE CHYBA PŘENOSU DAT!!!!!!!!!
Jedna bobule přidá 5 magů, avšak po 50 bobulích se to sníží o 1, po dalších 25 zase o 1, po 90 bobulích to přidává už jen 2 magy a po stovce už jen jeden.


 Uživatel úrovně 5

ja som to videl v nejakom komixe alebo tak dačo .... je to hrozne zle spracované .... nápad samozrejme odceňujem ... si pametám že sa mi páčilo že sa jašter vyliahol z rastliny :-))) inak nepovedal si ako tie bobule pridávajú magy .... 2x2x0,5 je fakt divná .... tie skúsenosti si mal tiež zväčšiť podľa veku .... ak na tom popracuješ určite tomu raz dám 5* ... teraz sa prikláňam skôr k Almadovi