Bestiář

Morgun Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 21

Skupina: Zvíře

Životaschopnost: 1+1

Útočné číslo: 3/+1

Obranné číslo: 6

Odolnost: 13

Inteligence: 1

Velikost: A

Zranitelnost: zvíře

Pohyblivost: 21/ zvíře

Poklady: nic

Zkušenost: 35

Bojovnost: 3

Síla mysli: 0

Popis:

Morgun je magicky vytvořená slepice. Je to vysledek alchimistickeho pokusu o Dokonalou Slepici. Vytvořili tvora se ďvouma hlavama, čtyřma nohama, který je neuvěřitelně rychlý a rád běhá(to aby měl dobré maso) a snáší velká vejce, a má husté peří. Jenže se to nějak zvrtlo, Morgun utekl z Alchimistické laboratoře a teď žije v malých koloniích na Plánich vycházejíciho slunce. Morgun má nutkání, vždy když vidí člověka dát se do šíleného běhu pryč. Kvůli jejich těžkému lovu je jejich maso, vejce i peří vysoce ceněni. Rád se zabává tím, že se v noci potichu přiblíží k táboru družiny a vyjídá jim zásoby.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 21

author_nick:

Diskuze

 Uživatel úrovně 5

Vidím, že poměry a přístupy se změnily až mnoho. Nechápu po opětovném přečtení po několika letech, jak jsem tomu mohl dát tři hvězdičky. Popis příspěvku je kostrbatější než kostlivý hřeben a jazykovou korekturu to nevidělo rozhodně žádnou. Poklady - hodilo by se zmínit jak vysoce jsou ceněny např. peří. Pohyblivost je obrovská, má sice čtyři nohy, ale je to po zemi se pohybující pták velikosti A - čímž další věc, jakožto opeřenec - měl by mít pohyblivost 2: na zemi a ve vzduchu. Vytrvalost, únava, stravování - to vše souvisí s rozporností tvora... Jde sice o zvíře, ale magicky stvořené... bylo by tam tedy potřeba doladit, že se jednalo o magickou mutaci, která vytvořila vpodstatě nový druh slepice, ale už se o magického tvora nejedná, protože by se rázem změnila zranitelnost, pohyblivost, rozmnožování, strava apod. S čímž souvisí také to, že Morguna bylo vytvořeno asi jenom jedno pohlaví, nedovedu si moc představit páření zabijáckého Morguna s o mnoho slabším kohoutem běžným - a zase by to měnilo vlastnosti apod. Princip, původ, vlastnosti i popis Morguna jsou tedy v podstatě k ničemu, je to spíše jen taková pozoruhodnost pro pobavení z dlouhé chvíle na serveru. -M.-


 Uživatel úrovně 5

skvělé - leč, popis trošku pokulhává...


 Uživatel úrovně 0

Čím víc utíká a cvičí svalstvo, tím je jeho maso tužší a nestravitelnější... takovej trochu logickej labs v popisu.


 Uživatel úrovně 5

taky nějak nevím čím že to útočí. Popis by chtěl ještě dotáhnout do lepšího výsledku. A pohyblivost je možná až moc vysoká.


 Uživatel úrovně 0

Nič-moc,ale da sa.


 Uživatel úrovně 0

konecne taky nekdo kdo nevymejsli jen sami krvelacny hrozny priseri fakt dost dobrej napad!!


 Uživatel úrovně 0

celkom zaujimavy tvor, ale mohol si ho viac rozpisat.


 Uživatel úrovně 0

klonování se již také dostalo do Drd? :-)


 Uživatel úrovně 0

Podlá večeře - to tu ještě nebylo.


 Uživatel úrovně 0

už jsem dostal chuť