Bestiář

Mrazivec Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 15

Skupina: Zvíře

Životaschopnost: 12

Útočné číslo: 11/+1

Obranné číslo: 12

Odolnost: 22

Inteligence: 1

Velikost: C

Zranitelnost: zvíře

Pohyblivost: 20/plaz

Zkušenost: 1000

Bojovnost: 12

Síla mysli: 0

Popis:

Mrazivec je velký had.Dorůstá délky 15-30 metrů.
Největší rozdíl mezi tímto hadem a jeho příbuznými je, že mrazivec žije především v ledových oblastech. je skvěle přizpůsoben k pobytu v ledových pustinách.Kolem krku má jakoby límec z chlupů.Jeho barva je většinou bílo stříbrná,ale vyskytují se exempláře v barevné kombinaci modré a bílé.


Zvl.útok: Mráz.Je brán podobně jako dech ledového draka.Mrazivec ho však smí použít jen jednou denně a jeho Úč je rovno polovině jeho životů.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 15

author_nick:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Velmi slabé... což je škoda.


 Uživatel úrovně 0

Nejprve tu chybí, že je to magický tvor a ne zvíře. Vysvětlil by se tím ledový dech. Mohl jsi napsat, že žitím a plazením na ledových pláních jeho kůže ztvrdla a znecitlivěla, ale obrané číslo 12 je pořád moc.
Přehnaně moc zkušeností.


 Uživatel úrovně 0

1, nemůžu pochopit, jak takový příspěvek může dostat 4*, buď je to všechno podplacený, nebo mám blbý vkus a nebo nebyli ti hlasující lidé plně při smyslech - no to jen tak na okraj je to můj soukromý názor na příspěvek, ale dávám ho veřejně najevo
2, Nechápu, jak může mít plaz odolnost 22
3, nechápu (stejně jako zombie), jak může mít OČ 12. OČ je přece obratnost + KZ, takový 15 sáhový plaz může mít max. obratnost do 5 a KZ taky nebude moc slavná (tenká vrstva něčeho slizkého, čemu se říká hadí kůže)
4, dál se mi nelíbí celkem velká pohyblivost a vůbec je to celé sr**** 0*


 Uživatel úrovně 5

Jestli je to normální plaz, tak v ledových oblatech ani nevyleze ven, na slunce, kde by se trohu ohřál. Mně se to zdá docela odfláknuté. J.S.
No a pokud je to kouzelný tvor, tak útok dechem bratru za 24 životů je moc silný. Proč obranné číslo 12 ? Co z toho je kůže a co obratnost ? J.S.