Bestiář

Skinhead Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 20

Skupina: Humanoid

Životaschopnost: 2 + 6

Útočné číslo: 3 + síla zbraně

Obranné číslo: 2 + zbroj

Odolnost: 13

Inteligence: 5

Velikost: B

Zranitelnost: humanoid

Pohyblivost: 14/humanoid

Přesvědčení: zmatené zlo

Poklady: smradlavé oblečení s nášivkami (cena 0 md), boty (cena 1 md)

Zkušenost: 60

Bojovnost: 6

Síla mysli: 0

Popis:

Skinheadi jsou zvláštním typem lidí vyskytující se hlavně ve městech. Jsou poněkud tupí a nevzhlední a velmi bojovní. Mají tendenci sdružovat se do tlup, které však nemají příliš dlouhého trvání, neboť tito zvláštní tvorové se (podobně jako skřeti) neustále vybíjejí mezi sebou. Tyto tlupy jsou však poměrně silné a především agresivní (pokud má tlupa více než 3 členy, mají všichni členové +2 ÚČ, -1 OČ a bojovnost 8). Skinheadi nejraději holdují pivu, po kterém jim stoupne bojovnost ještě o 2 a inteligence klesne na 1. Z toho vyplívá, že opilý skinhead se chová čistě podle zvířecích instinktů, což ho ve společnosti činí velmi neoblíbeným.

Skinheadi útočí především na lidi s jinou barvou pleti než bílou ("sou jiný"), na elfy ("moc si vo sobě myslej") a na hobity ("ty malý svině na nás nebudou vychylovat"). Skinheadi útočí pouze pokud jsou v přesile, osamělý skinhead většinou zbaběle prchá. Díky jejich velmi nízké inteligenci nelze se skinheady jednat, musí se s nimi bojovat. Občas se skinheadům podaří sdružit v takovém množství (většnou pod velením vůdce), že získají moc v království. V takovém případě začnou nosit přistřižené kníry a podnikat výboje do okolí. Vůdce skinheadů má obvykle velikost A, nosí přistřižený knír a hlasitě křičí a prská. Ostatní skinheadi ho na slovo poslouchají a zdraví ho pozdviženou pravicí. Po neúspěchu se vůdce obvykle zasebevraždí.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 20

author_nick:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

haha


 Uživatel úrovně 5

Zaujímavé. Velice.

jako mimořádně přínosnou a inovativní hodnotím myšlenku upravovat čísla dle toho, jestli jsou útočící ve skupině... ale nebylo by lepší zvyšovat "bojovnost", než měnit UČ a OČ?


 Uživatel úrovně 0

Tak řekl bych, že tenhle příspěvek je velká urážka pravých skinheads. To nejsou žádný fašouni a bojují proti rasismu a podobnému. to jen doplňuji Mortera.
btw. Také k žádné takové skupině nepatřím, ale znám pár pravách skinheadů a to co je zde řečeno o skinheads je jen prachsprostá urážka
(neříkám, že za neznalost může autor, ale všeobecná blbost novinářů a médií...)


 Uživatel úrovně 5

Na netu najdeš ledacos, ale v pravidlech jich moc není.


 Uživatel úrovně 0

n oja nevim. ale na netu najdes mnoho dobrych prispevkov, ktore niesu prave z "minulej" doby. vezm isi naprikald aj alchymistu (oslepovacia bomba a pod), a alebo kord..ten tiez nepatril prave do najstarsej doby. Mozno ze je tu ta vec ze skinhead by nemsuela byt nestvura, ale len naprikald nejaka vlastnost postavi. Ale mne sa to paci . A aj do drd patria veci dnesne. Vid prirucka :DD


 Uživatel úrovně 5

Jerkyn a edems: Skinhead nepatří do bestiáře, protože se jedná o skupinu která vznikla v 20.století!. To je jako by si vytvořil například jednotky wermacht s kary a mp 40cítkama pustil je do DrD. Kanibalové byli i mezi pračlověky, handlířy jsou tady od dob lidské společnosti a slovo kovboj bych nahradil slovem honák a viděl bych všechny tři bezproblémů. Tvůj argument je Jerkyne chybný.
edems: omlouvám se za opačný názor ale pokud je něco recese patří to do hlodu...do bestiáře se já osobně moc pobavit nechodím...

S pozdravem.


 Uživatel úrovně 5

blbost... 1* ale za úsměv na tváři 2*


 Uživatel úrovně 0

celkom zaujimave davam 4* ale mam pocit akoby to pisal daky antinacik. avsak to je v poriadku tiez patrim k nim. Inac chcelo by to dotvorit aj kanady nie:-)


 Uživatel úrovně 0

Morter: nesuhlasim s tebou v nazore ze skinhead nepatri do bestiare. Co potom robia v bestiary "nestvury" ako su obyvatele, handlir, kovboj, kanibal a pod?

s botama mas pravdu tie by mali byt drahsie a aj oblecenie by nemalo byt smradlave a za 0md kedze aj na tom si daju zalezat...drahe bomberky a pod. Inac na par nevychytanych much je to podlamna skvele


 Uživatel úrovně 5

Morter: Souhlasim, presnejsi nazev by byl nágl. Pak bych ale inteligenci jeste snizil a boty by mely byt jeste trosku smradlavejsi. Skoda, ze system DrD nepovoluje zapornou inteligenci :o)

Ale vazne...
Priznavam, ze v dobe psani tohoto prispevku jsem moc neresil rozdily mezi jednotlivymi typy rowdies, skinheadu, fasistu, nacistu, radikalnich anarchistu a buhvicim jeste. Prispevek byl proste minen jako recese a ne vazny doplnek hraciho systemu rpg.

A tak jako tak, lidi co bezduvodne utoci na jine proste smrdi a je treba se jim vysmivat ;o)