Bestiář

Zlort Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 11

Skupina: Nemrtvý

Životaschopnost: 6

Útočné číslo: 8 (dotyk)

Obranné číslo: (+5 + 1) = 6

Odolnost: 21

Inteligence: 0

Velikost: A

Zranitelnost: C1/2, D, I, N

Pohyblivost: 12/magický tvor

Přesvědčení: zákonné zlo

Poklady: 0/0

Zkušenost: 310

Bojovnost: 0

Síla mysli: 0

Popis:

Zlort je druh nemrtvého, který vzniká na místě důlních neštěstí. Má hmotné, ale nikoliv pevné tělo. Umí “protékat skulinami většími než 5 c. Rychlost “protékání” je 0,5 s za kolo. Následky jeho útoku se nepodobají žádnému jinému. Po úspěšném útoku se odolnost oběti sníží vždy na polovinu. Oběť, které klesne odolnost na nulu si hází proti pasti Odl ~ 9 ~ obnoví se/umírá. Pokud se podaří zlorta zabít, ztracené body odolnosti se obnoví rychlostí 1 bod za 6 směn.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 11

author_nick:

Diskuze

 Uživatel úrovně 5

jak vznikne? samovolně? Ten útok je divný a špatný - navíc, chbí ti ukončení uvozovek


 Uživatel úrovně 0

Měl jsi jeho vznik uvést příběhem, takhle si moc nedokážu představit, z čeho to vlastně vzniká... je to destilát silných emocí, strachu a utrpení, nebo naopak otisk zlé vůle, která neštěstí způsobila?


 Uživatel úrovně 0

Tak nápad ma zaujal, ale nedal si si s tým moc námahy.


 Uživatel úrovně 0

Mohl by jste mi někdo říci, teda pokud si to přečtete, co se stane s příspěvky, které jsou staré několik let???? Mažou se nebo tu zůstano pořád??? děkuji


 Uživatel úrovně 0

No, popsal jsi útoky, ale neřekl jsi jak vypadá...z čeho vzniká...dal bych 1*-2*...nevím. Je to takový nemastná neslaný.


 Uživatel úrovně 5

Tady už je znatelný i kousek práce a hlavně vypadá to použitelněji než bestie předchozí. A je to poměrně těžko zabitelné, takže bych zvednul zkušenosti za tuto nestvůru a to i několikanásbně.


 Uživatel úrovně 0

ehm, ako moze odl klesnut na nulu, skus to delit


 Uživatel úrovně 5

Souhlasím s Noehem :o))) zaokrouhli mi 0,5 :o)))) A navíc díky dělení odolnosti dvěma jsou znevýhodněny postavy s vysokou odolností (nejdéle se zotavují). Doporučuji ubírat 1 bod odolnosti za zásah.
J.S.


 Uživatel úrovně 5

podobné jako v nekroskopovi ale nepropracované...


 Uživatel úrovně 0

Hmmm, je dobré si brát inspiraci z knížek, ale přece jen to není všechno. Je tu něco zajímavého, ale není to vůbec dodělané.