Alchymistické Předměty

Prsten hrůzy Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 18

Skupina: Prsteny

Magenergie: 50

Suroviny: 100

Základ: Kovový prsten

Nalezení: jen koupí

Trvání: 2 roky

Výroba: 5 dní; doma

Nebezpečnost: -

Síla: -

Barva/chuť/zápach: -

Popis:

Sféra: 2 Cena na trhu: 200-500 zl

Při výrobě kov, ze kterého je prsten vyroben, úplně zčerná. Alchymista jej poté pokryje runami a ornamenty (hlavně lebky, kosti, …). Tento prsten využijí především válečníci, neboť o 2 snižuje charisma, což se jim hodí při zastrašování. Pokud by charisma mělo klesnout pod jedna, zůstává 1 a za každý bod o který nekleslo se zvyšuje zastrašování o 15%. Druhý prsten u téže postavy (používaný současně) má poloviční sílu a více než druhý prsten již neúčinkuje.

Historie návodu na výrobu tohoto předmětu je zahalena tajemstvím, avšak někteří alchymisté ji znají. Toto je jeden z mála dokladů vyspělosti civilizace korullů. Tyto předměty totiž již před tisíci let vyráběli korullové a využívali je mimo jiné i k udržení poslušnosti lidských otroků. S jejich pádem byly prsteny zapomenuty, avšak některé se uchovaly v ruinách na Taře. Tyto (na lidské poměry) velké kruhy o průměru téměř jeden a půl Keledorského palce byly zkoumány a jejich tajemství nakonec vyčteno ze škrábanců na stěně jedné stavby. Návod byl upraven pro dnešní dobu (menší průměr prstenů i nahrazení lidských částí (krev, kostní drť a podobně) výroby). Přestože tyto prsteny nejsou ještě příliš známé, pozvolna se začínají objevovat ve větších Tarských městech. Na Lendor se dostalo jen pár kousků.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 18

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Zajímavé, pouze se mi to zdá příliš levné(dal bych tak 600-1000 zl) a navíc to není nějak omezené na počet použití za den.


 Uživatel úrovně 0

My alchymisté mámo možnost udělat z bojovníka bojovou stvůru!!!:))))


 Uživatel úrovně 0

lord Odol: de, mohl by na to čaroděj vymyslet náký kouzlo.
Jinak pěkný, ale silný. * * *


 Uživatel úrovně 5

setsan: Na rukou jich muzes mit, kolik chces (maximalne samozrejme 10), ale navzajem snizuji silu pozdeji pridanych (opravdu to nejde NAPROSTO presne najednou nandat), takze druhy je polovicne silny a vice nez druhy je jiz bez efektu.


 Uživatel úrovně 5

lord Odol: no ono v podstate totiz muzes mit prsten na kazdym prstu tak proto sem se ptal chtelo by to pak uvidst ze se navlika na malicek(priklad) a pak to bude jasny.


 Uživatel úrovně 5

Elden: Asi si ty 1.6 budu muset poridit. Ale u nas v obchode neberou certifikaty vlastnictvi :-(, tak to bude jeste nejakou dobu trvat. Je to tim, ze z nej cisi hruza.


 Uživatel úrovně 0

Zdá se mi to moc silné, sice zastrašování není nejlepší vlastnost válečníků, ale i tak. Krom toho podle 1.6tek zastrašuje hezký válečník autoritou, ne?
V popisu mi chybí, jakým způsobem se snižuje charisma, Zdá se ošklivější, jde z něj strach? Jak? Co na to družiníci...
Jinak nápad prima a dávám 3*, právě kvůli tomu, že se mi zdá přehnaně silný


 Uživatel úrovně 0

Korulové,Tara-moc mě těší že nekdo taky dává příspěvky kterýs sebou maj kus z Asterionu.Je to fajn-ale mozna bych to dal jako zjistenej navod a trvaní by to melo jako draci prezky.Poslechl jsem Waterdeath tak dávám 5*.


 Uživatel úrovně 5

setsan: Prvni prsten snizuje o 2, druhy o dalsi jedna, vice jich sice nosit muzes, ale ty dalsi jiz neucinkuji.


 Uživatel úrovně 5

lord Odol: sory trvani je dobry jinak kolik muzu na jednou nosit techto prstenu na kazdy ruce jeden pokud jo tak bys asi fakt mel snizit ty bonusi za - charysmu jinak pokud ne tak napis proc ne nejakej duvod.