Alchymistické Předměty

Bojový trenažer Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 10

Skupina: Ostatní

Magenergie: 350

Suroviny: 250

Základ: ocelová bedna (1x1x0,5), 3 diamanty(čirý,modrý a šedý), 8 zrcátek a 30 mincí mechanických surovin

Trvání: 200 použití

Výroba: 6 dní, doma

Popis:

Potřeby pro výrobu: ocelová bedna (1x1x0,5), 3 diamanty(čirý,modrý a ), 8 zrcátek a 30 mincí mechanických surovin.

Odjakživa potřebovali válečníci soupeře, který by se jim vyrovnal. A kdo by jim mohl být lepším soupeřem, než oni sami sobě? Nějak takto přemýšlel velice zkušený pyrofor Wabasi (málokdo ví, že vynalezl například vějířovité rachejtle), který po namáhavém studiu tento předmět vyrobil. Tento trenažer vyrobí různě dokonalou komplexní iluzi člověka(elfa, trpaslíka,…), který se na něj postaví, a následně se dotkne jednoho z diamantů na povrchu (Pozor! Iluze má všechny schopnosti postavy, které měla ve chvíli, kdy si stoupla na trenažer. Ovšem pokud se takto zkopíruje alch. magenergie nebo suroviny, nejdou používat). Při doteku na čirém diamantu se vytvoří nejjednodušší iluze, která zmizí po jednom zásahu zbraní. Modrý diamant má pod sebou číselník, na kterém jdou nastavit hodnoty od 1 do 10. Toto číslo udává, po kolika zásazích iluze zmizí. A nakonec diamant šedý vytvoří nejlepší kopii, která zmizí po ubrání všech životů. Trenažer však nenašel využití pouze u bojovníků, ale používali ho i kouzelníci a alchymisté, kteří si chtěli promluvit sami se sebou nebo se poradit o nějakém experimentu. V jednom okamžiku lze mít pouze jednu kopii, nicméně po šesti směnách mizí všechny kopie bez vyjímky. Po použití se musí hodinu nabíjet, ale po 200 použitích se dá znovu používat po dodání stejného množství magenergie a surovin jako při výrobě. Trenažer dokáže vyrobit pouze pyrofor od 16. úrovně.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 10

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Dobře propracované a hlavně využitelné, takže není co dodat.


 Uživatel úrovně 0

nevídím v tom moc užitelnosti:(((((


 Uživatel úrovně 0

Je to valmi povedené. Jonom by mě zajímalo jestli ta iluze zraňuje normálně nebo jen za stínové životy. Také se mi nezdá že by se mohli kouzelníci a alchymisté s tím strojem radit. Respektive mohli ale nic by se nedozvěděli, protože na co nepřijdou oni nemůže přijít ani jejich přesná kopije.


 Uživatel úrovně 0

kiwara: to som si myslel, ze povies PJ ... s tym poznanim svojich slabych stranok, no myslim si, ze uz pri prvom-druhom suboji v dracaku zistis, kde su tvoje slabe stranky a potom, len sa zhanaju zlataciky a kuju sa pikle ako sa dohodnut s theurgom, ze ten obranny demon nemoze stat 5000 zl ale len 4500 zl, kedze viac vo vacku nemam (ale to theurg samozrejme nevie ... :)))) )


 Uživatel úrovně 0

elfkam: Tak teď jsi mne dostal. Kdo by vlastně za tu iluzi mněl hrát? Nejspíš PJ, ale ten by hráče nejspíš nevystihl přesně, ale hráč by si nadržoval. Takže PJ.
To, že sjistí, že dokáže porazit sama sebe jí hlavně zvedne sebevědomí, pozná své slabé stránky a tak...


 Uživatel úrovně 0

a kto hraje za toho iluzionistu? A asi som nepochopil, ze ako moze zistit, ze ako je dobra ...

Ale inac je to dobre prepracovane ...


 Uživatel úrovně 0

To je přece jednoduchý. Jde tu hlavně o Roleplaying a postava může zjisti, jak je dobrá. Vždyť porazit sám sebe, to už je něco.


 Uživatel úrovně 0

Dobře propracovaný ale nějak mi unik účinek.