Alchymistické Předměty

Antizplozovač dětí Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 30

Skupina: Ostatní

Magenergie: 2

Suroviny: 1

Základ: Malá rybka

Trvání: jedno použití

Výroba: 1 směna

Popis:

Z pokoje někdo křičí. Je to mé dítě a má žena Ion ho jde utišit. Už toho mám dost! Jsem otcem 7 dětí a nemůžu za to, že se ženou rádi provozujeme sex! Musím s tím něco dělat!

Člověk-Alchymista Gehural z Eastwicku


Účel:

Antizplozovač dětí, jak již z názvu vyplývá, má zabránit početí dítěte.

Historie:

Tento předmět vznikl asi před 20 lety v Eastwicku alchymistou Gehuralem. Ten jakožto milovník sexu, měl již hodně potomků a skoro je už ani neuživil, ale sexu se vzdát nechtěl. A tak vznikl Antizplozovač dětí. Tento vynález se šířil neobyčejnou rychlostí celým světem a zcela nepochybně patří i mezi nejvíce používanými předměty. Už za necelý rok byl tento předmět k dostání u každého alchymisty v každém městě. Jeho cena tehdy byla až sedminásobná oproti ceně výrobní! Ale s postupem času se cena přece jenom zmírňovala a zmírňovala, takže dnes je její cena cenou jenom nepatrně vyšší ceně výrobní.

Použití:

Antizplozovač dětí používají muži a to tak, že si ho nasadí na své přirození.

Výroba,:

Alchymista uřeže (usekne, jak chcete) malé rybce hlavu a pak ji vykuchá vnitřnosti, až zůstane pouze její kůže se šupinami, alchymista opatrně odřeže i zadní ploutev. Potom suroviny a magy dodá do kůže se šupinami – to má za efekt to že se kůže bude roztahovat a naopak zmenšovat dle velikosti přirození vaší postavy. Takže bude vždycky tak akorát:-).

Popis:

Jak jsem již psal hotový antizplozovač vypadá jako kůže ryby bez hlavy se šupinami, s modrým nádechem, který mu dodává magenergie. Z vnitřní strany je antizplozovač trochu slizký, to je kvůli tomu aby se mužské přirození snázeji dostalo dovnitř a potom ven.Jednou použitý antizplozovač není již možné použít! Bohužel antizplozovač dětí není trvalý předmět a dodnes se nepodařilo někomu prodloužit jeho životnost. Ta je dána místem kde je antizplozovač nošen:

Místo:

Kapsa dobrodruha: 2 dny
Torna, vak apod.: 5 dní
Truhla : 2 měsíce

Pokud je antizplozovač jinde tak si PJ určí čas podle této tabulky – čili zhruba si to z ní odvodí. POZOR pokud uplyne čas udaný v této tabulce tak se antizplozovač nezničí pouze si k němu připište 1 bod poničení. Aby byl předmět úplně zničen musí mít 10 bodů zničení, čili pravou životnost dostaneš vynásobíš-li čas v tabulce 10. Proč a k čemu jsou body zničení se dozvíš za okamžik.

Bohužel antizplozovač dětí není úplně spolehlivý předmět. Existuje 2% šance, že bude neúčinný. K 2% se navíc počítají i body zničení, a to za každý bod dalších 5%.

Příklad: Zloděj Thor nosí antizplozovač dětí v kapse. Po 10 dnech ho chce použít (se svou milenkou Enuru). 10 dnů v kapse znamená, že antizplozovač dětí má již 5 bodů zničení. Možnost že bude antizplozovač neúčinný tedy je : 2% + 5x5% = 27%.

Pokud je antizplozovač neúčinný žena otěhotní, ale krása na tomto předmětu je to že to pozná až bude mít určité fyziologické znaky (bude se jí zvětšovat břicho, začne jíst víc atd. atd.) Ale do té doby nikdo nepozná, jestli byl antizplozovač účinný, nebo ne.

Ale ještě jedno omezení tento předmět se sebou nese, a to je to, že přirození vaší postavy, teda, její pokožka se může podráždit, dostat malou kožní virózu atd. Abyste zjistily jestli jste předmět použili bez zdravotních problémů, tak si hráč háže proti pasti: nebezpečnost:5~Odl~problém/ bez problému. Podrobně vysvětluji na dalších řádcích:

Totální úspěch:

Všechno proběhlo hladce, postava si dokonce všimla že má o 1 coul delší úd (jak jsou ty magické věci krásné=)).
Úspěch: Postava nemá žádné zdravotní problémy
Neúspěch: Postava má kožní problémy na přirození, naštěstí nic vážného. Vyléčí se za 1k6 dní.
Fatální neúspěch: Postava má velké zdravotní potíže, trpí bolestí a vyléčí se za 3k6 dní.

Co s použitým antizplozovačem?

Tak sis užil, ale teď se trap. Antizplozovač nesmíš vyhodit někde na ulice, protože by to bylo veřejné pobouření a postava by platila pokutu. Antizplozovače se musíš zbavit nějak, ehm, elegantně. Upozorňuji, že pokud ho budeš chtít spálit, tak sice bude hořet, ale bude mít hodně černý a čadivý dým. Těm nejodvážnějším ani těm nejotrlejším ho nedoporučuji sníst, protože pokud ho sníš, tak se může stát že se otrávíš. Jestli ho přesto sníš hoď si proti pasti: Nebezpečnost:7~Odl~nic/otrava. Pokud se otrávíš budeš zraněn za každou hodinu za 3 životy. Otrava bude trvat tolik hodin, o kolik by si potřeboval hodit proti pasti víc aby si uspěl. Při totálním neúspěchu toto číslo ještě navíc vynásob dvěmi.

Pozn. Autora: Přeji příjemné chvíle prožité s tímto předmětem.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 30

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

NE SORRY ZE JSEM NAPSAL O TVOJICH SIRKÁCH ZE JE TO CUJOVINA PROTOŽE CHUJOVINA JE TEPRV TOTO


 Uživatel úrovně 0

¨Podle mě je to tak trochu hloupost, ale co.... nebudu hodnotit.
Tento předmět se mi moc nezdá..... je to takový divný.


 Uživatel úrovně 0

Tohle se mi bude hodit až budu hrát DrD.Konečně budu mít nějakou šanci,že moje partnerka neotěotní.


 Uživatel úrovně 0

Příspěvek je to fakt dobrej, ale pořád váhám nad originalitou. Nemůžu se rozhodnout, jestli je to úžasná originalita, nebo úplná pakárna, která napsadne každýho.....

Jo a doporučení pro zvýšení účinnosti-používat v kombinaci s citronem, nebezpečí se tim sníží, ale netušim o kolik...


 Uživatel úrovně 0

1. zaujal mně název...nevím proč zrovna antiplozovač? Stačilo Prezervativ či oláčka...to by jistě připoutalo pozornost jako jsem si všiml u dovednosti sex.!:-)

2. Co jsou zač suroviny?

3. T s těma poznatkama, že se to nepozná, bych rád znal vysvětlení...přece jen mi to nějak nedochází, i když je to magenerie! Zajímalo by mně ajk totedy pozná...to nebudou ani jiné příznaky? Jo a břicho začíná růst až v 3. měsíxi...no tak potěš pánbuh!

4. "...dostat malou kožní virózu atd..." jakou? a PROČ???

5. "...za 3k6 dní..."hm...no tak to by byl každý týpek ve městě ,kde se to rozvinulo posmrti!:-(

6. "...:7~Odl~nic/otrava..." nevím jestli je to potřeba...proč se otráví...čeho...spíše by se měl udusit!:-)

7. jaká je asi ta cena!? Celkem by mně to zajímalo...

Zajímavý předmět a řeší některé problémy DrD světa asi každého PJ!:-)

Dobrý nápad a zpracování!:-)

"Konečně si s tou služkou šoustnu..." řekl mlady byrbar v koženém oděvu a šikokým mečem v ruce, když za výlohou, nad kterou vysel nápis: "Alchymie U Patrionaka", uviděl onen nápis a popis na štítku, a spokojeně s úsměvem vešel dovnitř...

Tex.


 Uživatel úrovně 0

Zajímavý, originální a řek bzch že se to bude těšit yájmu mnoha dobrodruhů a oživí to hru :)


 Uživatel úrovně 0

Praktické a originální.

5*


 Uživatel úrovně 0

Toto je jeden z mala skutocne vtipnych predmetov ktore sa na tomto servery nachadzaju. Mnoho autorov sa tu snazi presadit skvor nejaky vtipny napad ako samotnu peknu podstatu DRD. Fakt sa musí uznat ze toto si zasluzi dobre ohodnotenie. Ja davam 5 hviezdiciek.


 Uživatel úrovně 0

Cefeus: ha, nad tím popřemýšlím:)))))


 Uživatel úrovně 0

ha, tak toto ma dostalo .o))) Originálna vec a tak PRAKTICKÁ !

bude aj nejaké pokračovanie ? Trebárs antirodič detí (u žien) ?? .o))