Alchymistické Předměty

nápoj z viagrovníku Hodnocení: Nic moc

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 16

Skupina: Lektvary

Základ: x

Nalezení: viz

Trvání: 24 hod

Výroba: 10 min

Nebezpečnost: viz.

Síla: x

Barva/chuť/zápach: žádný

Popis:

Jedná se o jednoduchý nápoj který způsobí že osoby v místnosti či blizkém okolí takřka šílet. (pokud nápoj pozře muž půjdou po něm ženy pokud žena tak po ni pujdou muži).Tohle se hodí .... no však vy už uvidíte.Tekutina má lehce zeleno žlutou až zlatavou barvu je bez zápachu či chuti. Mámená osoba se bude držet jen tak tak na uzdě aby vás nepřefikla ihned na místě (třeba u soudu) je velice pravděpodobné že vás bude sledovat a počká na vhodnou chvíli a tam vás trhne.Po skončení milování o vás postava (ta která po vás toužila)začne kladně smýšlet (pokud o vás neměla valné mínění tak po tomhle bude.Osoba vydrží souložit dokud nápoj účinkuje po uplynutí účinku je zase vše v normálu už nikoho nebudete přitahovat. Jo a každý bonus za charizma přidá 10% šanci že vás postava která po vás touží přefikne na místě.A upozornění: možná rizika- - půjde po vás stará babka - krollině - osoba kterou jste nechtěli zmámit - buzerant - sadomasochista Tento nápoj si postava může hravě vyrobit sama stačí najít rostlinu podobnou kopřivě (bez těch zubů na konci) a s malými žlutými tečkami.Rostlinu utrhnout, usušit, vyvařit, přecedit, slít a pozřít studenou vzešlou kapalinu.Na jeden nápoj potřebujete 3 rostlinky.A nápoj účinkuje 24hod. po pozření + - 10min.Koupit se dá pod pultem u alchymistů nebo na černém trhu cena se pohybuje od 30zl výš. Rostlina se vyskytuje tam kde je vlhko a slunce a roste v trsu od 2 do 15 kusů.Nesnáší bažiny a suchá místa je asi 30coulů dlouhá a každý list má 10 coulů. Toto je asi vše. Doufám že se vám to bude líbit a že to není moc zmatený a že toho využijete.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 16

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Neinspiroval ses červeným trpajzíkem. No 24 hodin to je i na lvi dost nemyslíš?


 Uživatel úrovně 5

1) divny
2) jaka latka to zpusobuje nebo na co lektvar zpusobuje
3) jak dotycna osoba bude vedet ze zrovna tenhle mu to podal
4) podle me lze takhle udelat neco jako drogu ktera bude pusobyt na organyzmus a ten bude proste silene vzrusenej a dotycnej(dotycna ) se vrhnou na kohokoliv kteryho uvydi takze pokud tohle ate divce ve meste tak si asi najde nejakyho hezkyho porad bude premislet ale pokud nebude mit na vyber tak vas
5) tento lektvar by podle me mel pusobyt jen na chtic organyzmu to znamena ze az prestane pusobyt tak se dotycny(dotycna) bude citit velmi trapne a bude se velmi stydet(precejenom v dotycne spolecnosti se tohle asi moc netrpi spis pocestnost) a muze to vyustit i sebevrazdou.
6) rozhodne by to melo obsahovat magi a ta rostlina nebo vyroba by mela byt o dost obtiznejsi a nebo o hodne drazsi
mas 2 zajimavej napad


 Uživatel úrovně 0

trochu si to nevychytal doba trvání 24HODIN? to je kapku moc


 Uživatel úrovně 0

Nemělo by to mít určený zápach? Když tam píšeš že to nemá zápach ani chuť, tak třeba něco kolem -20%, ale ať má Pj s čím pracovat. Jinak je to špatně zpracovaný a některý věci se dají špatně pochopit.


 Uživatel úrovně 1

nie je to prehľadné, aspoň odstavce by sa zišli... čas výroby je (aspoň uvedený, narozdiel od surovín, základu...) v min?? to má byť 1 smena, ak sa nemýlim... :(
tá rastlina z ktorej sa to vyrába...ako sa volá??? keď je to tak jednoduché vyrobiť, hádam je Tvoj svet Sodoma a Gomora... :P :)))
"Jo a každý bonus za charizma přidá 10% šanci že vás postava která po vás touží přefikne na místě." aký bónus??? to znamená +5 = +50%???
+ je to nejasné, veľa zbytočných spojok, štýlisticky nie najlepšie, musel som sa tým prekúsať... (a nevadilo mi že to je v CZ... .(((
za snahu: *
ale inak, dorob to...


 Uživatel úrovně 5

Tohle je dost zamatený a vyžádá si to hodně oprav. Viagra je něco jiného (produkt chemie, zvyšující prokrvení), toto odpovídá spíše agresivnímu nápoji lásky :o/.
Strhávám hodbocení za nevyplnění paramatrl jedu, neboť se to tak vlastně chová, za neurčení surovin a pravděpdobnosti nalezení této rostliny. J.S.