Alchymistické Předměty

Plášt neviditelnosti Hodnocení: Nic moc

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 16

Skupina: Zbroj

Magenergie: 185

Suroviny: 60

Základ: Plášt z pavoučího vlákna

Nalezení: 30%

Trvání: 5 měsíců

Výroba: 1 týden

Popis:

Dokáže ukrýt osobu velikosti B nebo max. dvě A s veškerou zbrojí. Má vlastní magenergii,která vydrží 3 kola. Po překočení limitu si bere magenergii zpět v podobě 15 životů za kolo. Mag. se dobije o půlnoci. Po zaútočení přestane neviditelnost fungovat a trvá 1 směnu než se obnoví(není-li překročen limit.)

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 16

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

je to velice dobrý nápad, ale chtělo by to víc propracovat. Podívej se na některé jiné příspěvky, nech si od nikoho zkušeného poradit a dej to do dílny. Pak to oprav podle komentářů a pokud se ti bude zdát že je to vše, pak teprv dej příspěvek do čekárny.
Je to velmi stručně napsané, ale jsou tam napsané nejdůležitější věci, ale zase tam chybí něco jako popis a historie předmětu nebo zbroje. Neviditelnost by měla vydržet alespoň 2 směny jinak asi nemá cenu kupovat ten plášť ne ?
15 životů ? Co se stane když má plášť na sobě dejme tomu kouzelník na 3. úrovni se 14ti životy. Co se stane kedyž překročí limit ? Zabije ho to? Stane se z něj duch? Vsaje ho ten plášť? Nebo se nic nestane a plášť je zase viditelný? Vidíš, to je spousty příkladů proč to máš nedodělané. Chtělo by to o hodně, o hodně více propracovat.
s pozdravem hyperhobit


 Uživatel úrovně 0

Myslíš že už toho víc nenapíšeš...


 Uživatel úrovně 0

přijde mi to silně ale silně nedopracované...


 Uživatel úrovně 0

viz Rider


 Uživatel úrovně 0

A kolik na to potřebuju tich magů a myslím že plášť z pavoučího vlákna... ...no nooooooo!!!


 Uživatel úrovně 0

Trochu to rozepiš a vysvětli, není to špatný nápad.


 Uživatel úrovně 0

Magenergii určuje doba trvání,nepředpokládám že by někdo použil plášt ve vánici,když je vidět sotva nos mezi očima.S tím limitem a pavoučím vláknem jsem to přehnal to přznávám.


 Uživatel úrovně 0

SDouhlas s KILLMANEM a D-i-c-k-e-m


 Uživatel úrovně 0

Po vyčerpání.... blablabla. AAA mám to. Takže, když sme dva trpoši a dojde magenergie jaksi sem nikde nazachytil kolik jí to má a zranění se rozdělí mezi oba nebo to schytá jen ten vedle. Pavoučí vlákno extrémně lehké a náchylné na roztržení to nevěští nic dobrého v lijáku a fujavici. Ještě aby neviditelnost fungovala při útoku.
jak již bylo řečeno 3 kola je málo času v herním systému, ale v reélné době to zabere těch deset minut. Takže prodloužit na 6 kol, protože za 1m se toho stihne dost.


 Uživatel úrovně 0

popis je dost kostrbatej a chtěl by víc rozvést. Základ je pavučia? A zdá se mi to celý divný.. 0