Alchymistické Předměty

Pohlcovač blesků Hodnocení: Vítěz soutěže Vítěz ZD

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 29

Skupina: Ostatní

Magenergie: 25

Suroviny: 350

Základ: 2 zrcadla-jedno normální, jedno jednosměrné, 2 stejně dlouhé trubky, kde jedná má 2x větší průměr než 2.

Trvání: stále

Výroba: 3 dny

Popis:

Jedná se o 2, v sobě vložené, železné trubky. Jedna má půměr větší, druhá menší, ale obě jsou stejně dlouhé. Prostor mezi trubkami je nepropustně uzavřen, ale je tam zátka. Vnitřní trubka je uzavřena na jedné straně normálním zrcadlem a na druhé straně jednosměrným zrcadlem (odrážející strana dovnitř). Do prostoru mezi trubkami se nalije voda. Vejde se tam 1 litr. Pokud je na uživatele seslán magický blesk, hází si uživatel na past obr~4-7~zachycení/nezachycení. Nebezpečnost pasti závisí na připravenosti postavy. Blesk v pohlcovači vydrží 10 kol a je možné do této doby vypustit (směrem, který si určí postava) odklopením 1 zrcadla->obr~4~vypuštění požadovaným směrem/vypuštění na sebe=zranění za daný blesk. Po 10 kolech se blesk rozplyne. Voda je zde kvůli chlazení-pohlcovač proto musí po každém pohlcení a manipulování s bleskem 1 směnu chladnout. Za každých 25 zachycených magů (v blescích) nabývá voda magenergii 1 mag. Voda může mít max. 6 magů. Po té se musí vyměnit. Magenergii pozná (logicky) alchymista. Pokud magenergie vody překročí hranici 6 magů, doba držení blesku se snižuje o 2 kola za každý mag nad hranici, až není možno blesky pohlcovat.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 29

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Škoda, už nehodnotím, ale přesto se mi toto dílko velice líbí.


 Uživatel úrovně 0

Né náhodou se řiká, že v jednoduchosti je síla. I když, vymyslet takový jednoduchý a přitom nápaditý příspěvek je možná těžší, než v případě naboostovaného artefaktu s popisem na 20-ti listý sešit A5. Nemohu hodnotit jinak, než jak hodnotím.


 Uživatel úrovně 0

propracované, nápad slušný za 4*


 Uživatel úrovně 0

Konečně propraovaný předmět. 4*


 Uživatel úrovně 0

Konečně něco použitelnýho 5*


 Uživatel úrovně 0

Tímto bych chtěl z celého srdce poděkovat všem, kteří hodnotili příspěvek a psali kritiku. Chtěl bych také poděkovat všem, kteří hlasovali pro tento příspěvek v soutěži O Hlavu Zlatého Draka a dopomohli mi tak k vítězství. Bez Vás bych nikdy nevyhrál.

Děkuji.



 Uživatel úrovně 0

Mně se to fakt líbí.


 Uživatel úrovně 0

mně to příde super


 Uživatel úrovně 0

Krásný,pěkný,užasný.Mě se to moc líbí.