Alchymistické Předměty

Elfibeiův lektvar magie Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 9

Skupina: Lektvary

Magenergie: 30

Suroviny: 100

Základ: citronáda

Trvání: ihned

Výroba: 2 směny

Barva/chuť/zápach: ANO/ANO/ANO

Popis:

Snad nejlepší Elfibeiův lektvar. Hodí se zejména pro kouzelníky. Elfibei ho prý poprvé vyrobil pro svého přítele - mága Zelorana, který po jeho vypití vyhrál souboj s jiným mágem. Tento lektvar po vypití působí jako zaostření vůle a kouzelníkovi obnoví 3 - 18 magů. Avšak pozor! Kouzelník smí vypít pouze jeden lektvar za hodinu, pokud vypije druhý lektvar dříve než za jednu hodinu, inteligence se mu sníží TRVALE o 1, ztratí 1k6 životů a týden nebude schopen žádné kouzelnické činnosti, protože jakmile se začne soustředit (třeba na kouzlo) ztratí 1k6 životů a inteligence mu klesne na 1k10 dnů o 1.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 9

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 5

Bohužel nesdílím názor ostatních, mně lektvar přijde jako klasické kloktadlo - neboli doplňovák doping. Je zde sice zapracován jakýsi postih, ale je to prostě klasický magový dopovač. Chybí informace zdali lze překročit hranici magů kouzelníka, pokud lektvar vypije např. s plným počtem magů.


 Uživatel úrovně 0

Moc pěkné. Jen bych nechal větší čas mezi vypitím prvního a dalšího lektvaru. Je docela silný, ale vyvážený. Není co ještě vytýkat.


 Uživatel úrovně 0

Dobře promyšlené, dobré postihy, při " častém" používání... max. hvězdiček a zaslouženě!!!


 Uživatel úrovně 0

Zvláštní, povedené a použitelné. Není co víc dodat.


 Uživatel úrovně 5

Dobrý lektvárek, vlastnosti odpovídají ceně a to omezení je také pěkné.
J.S.


 Uživatel úrovně 0

garve: Já s tím snížením souhlasím. Kdyby to mohli pít kouzelníci jak by chtěli, tak by ze světa nezůstal kámen na kameni.


 Uživatel úrovně 0

Mozna bych tu inteligenci kouzelnikovi nesnizil trvale, ale jinak velmi pekne.