Alchymistické Předměty

Elfibeiův Tanec Světel Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 10

Skupina: Výbušniny

Magenergie: 12

Suroviny: 60

Základ: kožený váček, síra(2mn)

Trvání: 4 kola

Výroba: 2 směny

Popis:

Dakší z Elfibeiových povedených předmětů. Jedná se o kožený váček vážící asi 8 mincí, ze kterého kouká asi dvaceticoulový knot. Tento předmět se používá především k pobavení zvídavých hobitů. Pro dobrodruhy je jeho využití především jako plašidlo na zvířata nebo barbarské domorodé kmeny. Když se tomuto váčku zapálí knot, ten hoří asi 2 kola, z váčku najednou začnou do vzduchu vyletovat barevné světlice, které se začnou točit a prskat. Pokud by někdo stál do jednoho sáhu od váčku, je automaticky zraněn za 1k6 životů a vavíc je šance 40%, že začne hořet(pokud ovšem není v kovovém). Hoření mu způsobuje zranění za 2-7 životů každé kolo po dobu trvání. Každý tvor s inteligencí nižší nebo rovnou třem si hází proti pasti Boj~14~bezhlavý šok + útěk/šok- -1 ÚČ a OČ ne dobu trvání + 1-3 kola.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 10

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 5

Není jasné zda-li do čtyř kol trvání patří i dvě kola, kdy hoří knot, nebo čtyři kola kola váček vybuchuje mimo započítávání hoření knotu.


 Uživatel úrovně 0

…“ovšem pokud není v kovovém“…? A když ano, není šance, že mu světlice vletí pod pláty, za šupiny…? Postavě v kovovém by se měla začít zahřívat kovová věc, ne?
Pěkný nápad. Jistě si najde uplatnění (pro ty co mají představivost)

Jeden z mála “nepřesolených“ předmětů a nikomu není podle jeho gusta. To opravdu nechápu. Nevidíte použitelnost? Zapomněli jste na fantazii?


 Uživatel úrovně 0

Nic moc


 Uživatel úrovně 0

Málo použitelné, ale krásný ohňostroj, takže za 3*


 Uživatel úrovně 0

Moc použitelnosti v tom nevidím, průměrné.


 Uživatel úrovně 0

Velmi obyčejné, celkem k ničemu. Dávám 3*


 Uživatel úrovně 0

Mno, a k čemu to je?