Alchymistické Předměty

Lapač Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 9

Skupina: Ostatní

Magenergie: 200

Suroviny: 120

Základ: stříbro a modrý diamant

Trvání: 20 let

Výroba: 2 týdny, doma

Popis:

Vypadá jako kruh ze stříbra cca 10 coulů v průměru s namodralým diamantem ve středu. Libovolný uživatel ho může zapnout či vypnout. Je-li aktivní, diamant světélkuje a v okruhu 20 sáhů se vytvoří deformaci hyperprostoru. Pokud se mezi kouzelníkem přesouvajícím se transportním kouzlem a jeho cílem deformace nachází, je určitá možnost, že se zachytí a zůstane stát na jejím okraji. Stejná je i šance, že kouzlo seslané uvnitř deformace bude fungovat. Používá-li o hyperprostor I, II či plošný, zachycení je automatické, u jiných transportních kouzel se háže proti pasti past žvt. 11 nezachycen/zachycen.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 9

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

je to na mě moc chytré:(((((((


 Uživatel úrovně 0

Je to ubohé, viz. ostatní.


 Uživatel úrovně 5

Me se neliby to ''je určitá možnost, že se zachytí a zůstane stát na jejím okraji'' jaka tam je pravdepodobnost je urcita moznost je dost relatyvni pojem jinak trvani 20let je trosku moc trvani bych dal tak 2roky a dal bych ze predmet ma 100MG a zakazdou 1smenu se spotrebuje 5MG.
za napad mas 2.


 Uživatel úrovně 0

Předmět se vypíná a zapíná podobně jako většina předmětu z pravidel - telepatickým kontaktem s démonem. O jakých fungujících kouzlech a kruhovém poloměru mluvíš - pole pusobnosti sice je kulové, ale proč to sem píšeš? Popis tam je - dobře, je divný a krátký, ale je tam!


 Uživatel úrovně 0

Souhlasím s kolegy, chybí tu naprosto všechno. Jiank je to pěkná blbost. 1 za snahu :).


 Uživatel úrovně 0

Popis výroby, zacházení a předmětu chybí! viz Zombie 2*


 Uživatel úrovně 5

Chybí mi tu hlavně popis předmětu, popis zacházení s ním (jak se zapíná a vypíná). Fungujícími kouzly se pravděpodobně myslí Hyperprostor I. a II. Pole působnosti je nejspíš kulové o poloměru 20 sáhů, nikoli kruh s tímtéž poloměrem.