Alchymistické Předměty

Zrcadlo Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 16

Skupina: Lektvary

Magenergie: 8

Suroviny: 27

Základ: olej

Trvání: 3 směny

Výroba: 5 směn

Barva/chuť/zápach: 100/100/0

Popis:

Postava, která se potře tímto olejem se postava změní se vším co má na sobě v jakési pohybující se "zrcadlo". Tvar postavy se nezmění. V této podobě není postava zranitelná blesky a jim podobnými kouzly. "Zrcadlo" odráží blesky zpět na toho kdo je seslal se stejnou pravděpodobností trefy.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 16

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

To uz trochu prehnany!!!Vzdyt na to je prece neviditelnost,ne???A kdyby se mela ta kouzla odrazet tak proc se treba neodrazej od brneni????Kdyz jsou vylesteny!!!!!!


 Uživatel úrovně 0

Trochu jako chodcova kouzla.. Nezastávám názor, že všechna kouzla by měla být převedena do lektvarů. Všechno má mít svou mez.


 Uživatel úrovně 5

Zrcadlo odráží světlo, nikoli výboje energie :o)) Předpokládám že se začne lesknout povrch postavy a že se nejedná o skutečnou přeměnu kůže v zrcadlo. Ale je to hezký nápad, jen ho dopracovat.
4 Kiwara: hlasuj, i dávej nízké ohodnocení, alespoň se autoři chytnou za nos a rozvinou své nápady :o)
J.S.


Rauko

Dobré. 5*


 Uživatel úrovně 0

hezký nápad


 Uživatel úrovně 0

Stanu se nepřemožitelným (furt mě PJ kosí blesky).


 Uživatel úrovně 0

A co když do toho praštím? Rozbije se to?


 Uživatel úrovně 3

Postava se klasicky natře... Nerozbije se, proč by měla? Ten spec. olej dává takový pěkný vlastnosti... :) To podobnými kouzly mě trochu ujelo. Myslel jsem jen ty blesky...


 Uživatel úrovně 0

Jak to myslíš, blesky a podobnými kouzly? Je zranitelná hraničářskými údery? A odráží i "podobná" kouzla? Hlasovat budu, až se trochu rozepíšeš.


 Uživatel úrovně 0

Cce to dopracovať. Tak napr. je možné postavu v tejto premenenej podobe rozbiť. Ak odloží časť svojej výzbroje, v tomto premenení, ostáva výzbroj (odložená) ako zrkadlová alebo
sa mení na pôvodný material....