Předměty

Podvazky smrti Hodnocení: Nic moc

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 14

Skupina: Zbraně

Síla zbraně: 7/0

Kvalita zbroje: -1

Délka: 2

Cena: 200

Váha: 1 mn

Popis:

Historie

Podvazky vynalezly nevěstky, které měly nejčastěji za zákazníky trpaslíky a lidi kteří byli po pár korbelích piv velmi hrubý.

Od těch dob kleslo násilí na prostitutkách . Nyní je používají nejen prostitutka ale i ženy ve zbroji. Dokáže je vyrobit každá průměrná prostitutka z hlavního města.

Popis

Podvazky mají na stranách ostré břitvy s nastavitelnou elastickou sponou. (Nastavitelnou proto aby si tam mohly dát ženy jakékoli ostré předměty odpovídající jejich velikosti)

Na vrchu mají 4 kapsičky pro vrhací nože. Na spodní části jsou 3 drápy které jsou lehce zahnuté čelem ven.

Na boku jsou drženy koženým pruhem se stejnou strukturou jako bič.Musíme si uvědomit že podvazky lehce omezují pohyb jsou-li nože zasunuty v kapsičkách (při předklonu a záklonu). Vnitřní strana má vlněný povrch jemný na kůži a při praní na valše se nepotrhá.

Funkce

Slouží i jako zbroj i jako účinná zbraň.

Při natažení se ostny stočí ven a zaujmou tak bojové postavení. Při blízkém kontaktu se může žena spolehnout na ostny a na vzdálenost zhruba 0,5 metru slouží bič.

Při vzdálenosti zhruba metr se žena může spolehnout na vrhací nože s účinností 3+0.

Celkem dávají podvazky sílu 7/0 vezme-li se v potaz : bič, žiletky, nože a ostny...

Multifunkční zbraň pro každou ženu.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 14

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Originální. Tak jak je to podané, mi to bohatě stačí ke hře


 Uživatel úrovně 0

mate pravdu kritiku přijímam když na to koukám těd nedal bych 5 ale ani 0,1,2
možná 2 ale spiš 3 doufám že jsem vás nenaštval anemyslíte si že dávámschválně 5 ne beru to jak mi to připadá užitečné a dobré


 Uživatel úrovně 4

Když o tom tak přemýšlím, tak pro společnici by asi mnohem praktičtější než něco k sekání a bodání mohly být různé travičské předměty. Snadno se zamění za pouhý šperk (prsten, hrot jehlice...) Společnice má pravděpodobně dost času na to, aby situaci k použití připravila... vhodně zvolenou předehrou, při občerstvení... má prostě těžit z toho, že má důvěru budoucí oběti a podle toho pracovat. I historie nám to dokazuje, vsadil bych se, že hodně otrav třeba z období renesance mohly mít na svědomí právě ženy, jimž bylo na nepravém místě dáno až příliš prostoru a času (L. Borgia?).

Podvazky smrti mají problém v tom, že aby mohly být účinné, bylo by nutné je moci rychle použít v případě ohrožení. A navíc by konstrukce musela být jiná, jak bylo již psáno níže. Než se svlečete z toho všeho, co je k útoku využito, je to nápadné. Ztrácí se tak moment překvapení, což by měla být nejsilnější zbraň společnice v podobné situaci.

Na obranu se to prakticky příliš použít nedá, k útoku jsou předměty vhodnější. Srovnejte situaci, kdy se žena přivine k muži a jemně jej bodne hrotem na prstenu třeba do krku během líbání. Zůstane jen malá tečka a oběť podlehne jedu, který rychle proudící krev krásně po těle roznese. Navíc je dobrá šance se nepozorovaně vypařit: toho muže například služebnictvo nebude chtít nějakou dobu rušit, když ví, že si přivedl milenku atd...


 Uživatel úrovně 2

Tobi88: děkuji, ale někdy za každou cenu bránit dílo mu spíše jen uškodí než přiznat chybu :-).


 Uživatel úrovně 5

Taranie: Taky jsem za to těžce schytal.


 Uživatel úrovně 2

Děkuji všem za kritiku. Nemyslím si že dílo si zaslouží 5*, ale ani 0*. Jde o Vaše názory a já si jich vážím a beru v potaz. Další dílo dám nejspíš do dílny a doufám že tam budete také aktivní na rady.


 Uživatel úrovně 5

Tobi88 samozřejmě že má, ale jsou mnohem inteligentnější a praktičtější předměty které k tomu lze použít. Tohle je z hlediska reálnosti, hratelnosti, použitelnosti, pravidlovosti prostě nesmysl.


 Uživatel úrovně 0

Náhodou je to dobré nevím proč dáváte 1 hvězdu i žena má právo se bránit


 Uživatel úrovně 5

Proč jsem dal 0?

Zaprvé, nedal jsem 1* za nápad, protože nápadů je tu spousta a jak dát prostitutce "do rukou" zbraň je hodně a zvolila jsi ten nejmíň použitelný, nedomyšlený, špatně zpracovaný atd. co už bylo vytknuto.

Ke vzhledu:
podvazky se povětšinou skládají z podvazkového pásu a "šlí" které drží punčošky. Ano do podvazkového pásu by šli dát malé vrhací nože, obzvláště na záda, kde nezavazí. I když asi by se tam vlezli jen dva, aby měli i obstojnou velikost.
Do oněch šlí si ale vůbec neumím představit zabudování nějakých břitev a ještě k tmu tak, aby nebyli vidět a neodradili zákazníka a pak tak, aby šli vztyčit pevně, aby se tam nekmitali jako tanečnice holaho a ztratili tak veškerou schopnost zranit. Navíc to odpovídalo spojením velice šikovné krejčí a takřka hodinářské práce s kovem, takže to nezvládne kdejaká městská prostitutka, ale možná tak řemeslníci cechu prostitutek.
A ještě nějaké drápky. jejich smysl jsem nenašel vůbec. Vezmu-li celkově vzhled podvazků musím začít přemýšlet při jakých sexuálních polohách bych vůbec ony břitvy a zoubky dokázal užitečně použít.

Přidám li k tomu bič, který je s délkou 0,5 sáhu naprosto k ničemu a je to jako bych chtěl uděřit někoho stuhou, nebo spíš opaskem drženým za jeden konec. Bič je účinný tím, že je dlouhý a zůžující se, takže dokáže převádět sílu a švih do obrovské rychlosti, která zraňuje a zde by neměl žádný účinek. Nehledě na to, že aby plnli funkci biče by podvazkový pás musel být úzký, nesměl by obsahovat ty dýky a museli by být odepnuty šle držící punčošky (a doufat, že budou fungovat jako devítiocasá kočka opravdu nepůjde)

Při psaní takového příspěvku bych doporučil dvě věci: navštívit moudrou sovu a pořídit si skutečně jedny podvazky aby sis ověřila, že to co píšeš je vůbec možné.


A jestli máš potřebu nějak chránit prostitutky zkus třeba osten skrytý jako jehla do vlasů. Bodce maskované jako kostice v podprsence, či korzetu, kam se toho dá schovat opravdu hodně. Jehly pod nehty s jedem.

sečteno a podtrženo se jedná o blbost, se špatným pravidlovým ošetřením i stylistkou.


 Uživatel úrovně 5

Proč 1*? Protože by to chtělo hodně času a dalších nápadů, aby to v seriózní hře šlo použít.

Sám jsem vymýšlel něco podobného, ale základ bylo povolání "vražedkyně", která měla hned několik dovedností jak využít ženských předností k poražení hlavně mužských nicnetušících protivníků.

Jednou jsem PJoval Star Wars a hráčka měla postavu "profesionální společnice", základ byl převzat z FireFly, ale navíc aby se mohla zapojit i do soubojů, tak vyfasovala hodně pěknou Sniperku (jak jinak než přes splnění úkolui pro svou organizaci, která chtěla ukrást data od jednoho velitele).

Podle mě se u tohoto díla šlo naprosto špatným směrem. Jako CP by to určitě mělo mnohem vyšší potenciál.