Dovednosti

Lov motýlů Hodnocení: Nic moc

Obtížnost: Lehká

Ověřování: Na začátku lovu a pak každou hodinu

Totální úspěch: Postava ulovila za hodinu 1-8 motýlů.

Úspěch: Postava ulovila za hodinu 1-4 motýly.

Neúspěch: Postava nic nechytila.

Fatální neúspěch: Postava nic nechytila, vyplašila všechny motýly v okolí 20 sáhů, a hází si na poškození náčiní (30 procent).

Popis:
Postava si pro lov musí pořídit síťku. Ta se dá jen koupit za 1 zl. Postavy si s chycenými motýly mohou dělat, co chtějí. Jakého motýla uloví a jakou má cenu záleží na úsudku PJ.

Autor:

Přidáno:

Hlasovalo: 37

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

hm domyslet si využití je na pánovi jeskyně, třeba může vytvořit svět kde budou magičtí motýli, kteří budou přísadou do nějákých... například lektvarů anebo bude přímo obor magie nebo třída postav založená přímo na magických motýlech... tisíce možností.
Například jsem četl knížku (ve které bylo více světů) a na jednom ze světů byla mana(magenergie) jen v krystalické formě a člověk ji musel nosit v magických holích určených pro to.... (pokud někdo hrál Betrayal at Krondor ví o čem mluvím - je to hra z roku 1993, taky knížka)

Proč nechytat motýly? Může to být chytlavé - každopádně to je originální. A postavy mohou mít různé úchylky :-) , může existovat řád poustevníku, kteří se živí výhradně sušenými motýly (ač to zní prapodivně). V dračáku může být všechno :D


 Uživatel úrovně 0

Použitlný jako noha...! xD Nene teď vážně, k čemu je v DrD pěknej chycenej motýlek? Ve hře dle mě k ničemu, již hraju nějakej pátek a nikdy jsem neslyšel ani zmínku o motýlovi...


 Uživatel úrovně 0

nebojte se, tohle měl být určitě jen vtip


 Uživatel úrovně 0

Hele upřímně na co by mohlo být lovení motýlů(k tomu mě ale napadá,když třeba postava musíchytit dejme tomu kouzelného motýla,aby blalbabla...)?Jenom dotaz:Jde to jenom na motýly nebo by se tahle dovednost(já vím ,že se jmenuje lov motýlů)dala použít třeba na nějaké jiné zvířátko(nebo očarovaný létající malý předmět)?


 Uživatel úrovně 0

Jak se tohle mohlo schválit? Vřdyť je to absolutně nepoužitelný! K čemu mi budou motýli? Hrozný...



 Uživatel úrovně 0

no, něco bych k tomu napsal, ale jenom bych opakoval už napsaný. Je to nepoužitelný, a hlavně postavám nanic. Eště sem se nesetkal s tim, že by někdo potřeboval motýla.


 Uživatel úrovně 0

No zpracovaný je to hezky, ale jinak si myslím že by to dokázal vymyslet kdokoloiv kdo někdy četl PPP (i když - koho by něco takového napadlo...). Aspoň mohl autor přidat nějaký komentář k čemu se to dá využít, když už to sem napsal. 1*


 Uživatel úrovně 0

Zdenál - no, já nevím, já mám index hodnotitele trvale pod 3*, a díky těmhle blbinkám i pod 2.5*


 Uživatel úrovně 0

Zdenál:To jsem se ptal já :-)
E.T.