Dovednosti

Mučení Hodnocení: Kvalita

Obtížnost: Těžká

Ověřování: při každém mučení, tj. jednou za 8 kol

Totální úspěch: Postavě se mučení podaří tak bravurně, že mučená postava řekne nejen odpověď na otázku, která ji byla položena, ale i vše co ví. A nakonec začne prosit, aby ji už nechali, že už nic víc neví. Mučená postava je jak fyzicky, tak psychicky na dně. Je 20% šance že se mučená postava pomočí nebo se nedobrovolně pokálí nebo ukáže světu obsah svého žaludku.

Úspěch: Mučená postava, odpoví na otázku. Ale nic víc, jelikož ještě není zlomená tak aby začala prosit o milost. Ačkoliv fyzická stránka mučená osoby je velmi žalostná, její psychika je v relativně dobrém stavu.

Neúspěch: Postavě se mučení nezdařilo. Mučená osoba se mučiteli vysměje, a začne ho urážet a nazývat neschopným.

Fatální neúspěch: Postavě se mučení absolutně nezdařilo, vůbec nevystihla, kde má mučený slabá místa. Mučená osoba je v úplném pořádku a to jak po psychické tak i po stránce fyzické. Mučitel je ze svého neúspěchu tak zdeptán, že při dalším pokusu mučit tu samou osobu je past o 1 vyšší.

Popis:
Mučitel může mučit pouze osobu, která je absolutně obrany neschopná či ještě lépe pohybu neschopná . Mučení probíhá následovně, mučitel položí své oběti otázku – což zabere jedno kolo, mučený buď odpoví nebo ne – další kolo, mučitel začne konat jedno z mučení ( viz. níže ), které považuje za nejlepší a začne mučit – mučení trvá 6 kol. Na past se hází před samotným mučením. Po mučení následuje reakce mučeného, který buď odpoví nebo je zticha – závisí na úspěchu mučitele. Pokud mučená postava neodpoví, může mučitel své konání opakovat nebo to vzdát.
Existuje mnoho typů mučení, já uvádím jen pár na ukázku :

1. lechtání – mučená postava je oblečená pouze do bederní roušky a mučitel ji různými předměty ( pírka, štětiny, vlasy, kusy hedvábné látky, atd. ) lechtá na místech, o kterých si myslí, že mučenou postavu zlomí. Toto je jedna z mírných forem mučení.

2. bití – mučená postava je surově bita a kopána na místa, kde je velice citlivá ( genitálie, hlava, slabiny, atd.). Tento typ mučení je stále relativně ,,mírný,,.

3. lámání kloubů a kostí – mučené postavě jsou systematicky lámány kosti a klouby. Většinou se začíná u prstů a pomalu se postupuje dál. Tato forma mučení je velmi krutá a velmi bolestivá.

4. použití nástrojů – postava má u sebe, jisté nářadí, které k mučení používá, jsou to různé háčky, pilky, atd. Toto nářadí si každá postava, časem vyrobí sama, nebo může sehnat někde v obchodech s pochybným charakterem zboží. Pomocí tohoto nářadí mučitel proniká do těla mučeného a způsobuje mu tam nesmírnou bolest. Jako příklad uvedu, vytahování střev ven z těla. Tento typ mučení je velice odsuzován a proto je používáno jen ve výjimečných případech, většinou v obdob války.

5. psychický nátlak – toto mučení je možné provádět dvěma způsoby. Prvním z nich je neustálé opakování otázky, občas smíchané s výhružkami, místy protažení. Jedná se o takové zastrašování. Druhým je ponížení, jedná se zničení jeho vlastního ega. Pro pochopení uvedu příklad, trpaslíkovi se useknou vousy. Válečníkovi, lze před jeho očima zničit všechny jeho zbraně a brnění, atd.

Každá postava si může vymyslet vlastní styl, kterým bude proslavena a bude u vězňů budit respekt, takže možná řeknou vše co ví, jak mile onu postavu spatří, ovšem vše záleží na úvaze PJ.

Rád bych ještě upozornil na jedno pravidlo. U surového mučení, jako je lámání kostí a kloubů, ubývají mučené postavě životy. V zásadě platí, že u totálního úspěchu je ubráno málo životů a u fatálního neúspěchu nejvíc. Je samozřejmostí, že při takovém mírném mučení jako je lechtání nebo psychický nátlak, mučené postavě životy ubývat nebudou

Autor:

Přidáno:

Hlasovalo: 50

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

to to sa vždy hodí!


 Uživatel úrovně 0

Pekne hned si to pridam do svojho sveta


 Uživatel úrovně 0

Hmm..zajímavé a propracované ale nesouhlasím s Dr.grabefritem. Použil bych jako vlastnost obr. Jinak dobrý. Dal bych ***


 Uživatel úrovně 0

Absolútne súhlasím s Aerotrollom- tá inteligencia je lepšia. Inak je to ale veľmi dobré.... a užitočné !


 Uživatel úrovně 0

Pekný príspevok, len by som túto dovednosť dal na vlastnosť inteligencia - podľa môjho, čím je mučiteľ inteligentnejší, tým väčšiu bolesť dokáže spôsobiť. Tá odolnosť má síce tiež svoje opodstatnenie, ale jaby som dal inteligenciu.


 Uživatel úrovně 0

Skvela vec fuckt dobre


 Uživatel úrovně 0

Už se těšim až někoho chytim a tuto dovednost ozkouším.


 Uživatel úrovně 5

krtek 666 : O té sem jž slyšel, ale nikde ji nemůžu sehnat....

LordLegolas, Chrochtal, Gregorian : Děkuji....


 Uživatel úrovně 0

doporucuji knihu hystorie trestu smrti pak vas napadne co je to muceni


 Uživatel úrovně 0

Bruuuutuuuussss, tohle je fakt božsky brutální... ...5*!